Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Criteriile de bunăstare au fost validate prin consultare publică

A- A A+
Criteriile de bunăstare au fost validate prin consultare publică

Proiectul ”Rolul dialogului social în dezvoltarea incluziunii sociale active” cofinanţat prin Fondul Social European şi derulat de Centrul de Resurse pentru Iniţiative Etice şi Solidare (CRIES) are, ca prim rezultat, o imagine a percepţiilor publice din municipiul nostru privind bunăstarea în comunitate. Această imagine se întemeiază pe răspunsuri oferite de cetăţeni în cadrul întâlnirilor deliberative organizate de Grupul Local de Acţiune constituit prin proiect. Cetăţenii care au participat la prima rundă de întâlniri au fost invitaţi să valideze modul de prelucrare a răspunsurilor oferite de ei. Întâlnirile de validare au fost organizate în lunile noiembrie-decembrie 2011, numărul total de participanţi la nivel naţional fiind de 768 de persoane.

Newsletterul proiectului pentru octombrie-decembrie 2011, publicat pe www.cries.ro la secţiunea ”Presa” oferă o  imagine asupra  procesului de construire a indicatorilor de bunăstare şi o primă prelucrare a datelor, înainte ca ele să fie validate de cetăţeni. Vă invităm să consultaţi aceste informaţii, prelucrate profesional de experţii din proiect (îndeosebi materialul intitulat Itinerarii în metodologia SPIRAL: de la realitatea post-it-urilor la postarea realităţii) pentru a vedea, comparativ, care sunt cele mai relevante teme pentru comunitatea noastră, în ansamblul celor 8 oraşe în care se implementează proiectul: Arad, Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Sibiu şi Timişoara.

Amănunte despre proiect şi despre etapele viitoare pot fi obţinute de la (Luduşan Ana), coordonator al GLA Cluj-Napoca, telefon 0756 081 959,  e-mail ana.ludusan@cries.ro sau de pe pagina web a proiectului www.cries.ro

Ana Luduşan,

Coordonator local Cluj-Napoca

Asociaţia CRIES – Centrul de resurse pentru iniţiative etice şi solidare

Timişoara, Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu nr. 11, 300016

tel. : 0356.422.403, 0356.422.405, 0771.233.729, Fax: 0356.422.405

e-mail: office@cries.ro, dialogsocial@cries.ro, pagină web: www.cries.ro

Related Posts with Thumbnails