Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Dacia Duster se află între finalistele pentru „Maşina Anului 2011”

A- A A+
Dacia Duster se află între finalistele pentru „Maşina Anului 2011”

Dacia Duster se află pe lista celor şapte modele rămase în cursă pentru titlul de „Maşina anului 2011”, fiind selectată dntr-o listă de 41 de candidaţi, potrivit anunţului postat pe site-ul oficial al competiţiei „Car of the Year 2011”.

Cele şapte finaliste sunt Dacia Duster, Alfa Romeo Giulietta, Citroen C3/DS3, Ford C-Max, Nissan Leaf, Opel Meriva şi Volvo S60/V60, iar câştigătorul va fi anunţat pe 29 noiembrie.

Vehiculele candidate sunt prezente pe cinci sau mai multe pieţe europene sau urmează să fie comercializate în curând pe aceste pieţe, iar fiecare are un potenţial anual de vânzare de circa 5.000 de unităţi.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele pieţe din Europa, Magreb (Algeria şi Maroc) şi Turcia, în versiunile 4×2 şi 4×4, începând cu sfârşitul lunii martie.

Dacia Duster poate fi achiziţionată în România la preţuri începând de la 10.500 euro, pentru varianta 4×2 şi de la 12.300 euro pentru modelele 4×4.

Sursa: NewsIn

Foto: http://www.eurocarblog.com

Related Posts with Thumbnails