Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | CCICJ, Economic - Financiar

Departamentul de Resurse Umane şi Formare Profesională al CCI Cluj va invita sa va perfectionati in urmatoarele domenii

A- A A+
Departamentul de Resurse Umane şi Formare Profesională al CCI Cluj va invita sa va perfectionati in urmatoarele domenii

ELABORAREA STRATEGIILOR DE MARKETING

Perioada: 8 noiembrie – 10 noiembrie 2011, orele 16,00 – 20,00

Tematica: Teoria şi practica elaborării unei strategii de marketing eficientă pentru firmă. Punctele cheie ale elaborării strategiilor de marketing, componenţa şi conducerea echipei de planificare, capcanele care duc la un eşec sigur. Etapele prin care ajungem la rezultatele dorite şi modul de implementare a planului prin programe de marketing. Scurtele prezentări teoretice vor fi urmate de activităţi practice apelîndu-se la jocuri situaţionale şi lucrul în echipă, pentru a fixa mai bine cunoştinţele dobândite.

Data limită de înscriere: 7 noiembrie 2011

FORMATOR

Curs de perfecţionare autorizat

Perioada: 9 noiembrie – 30 noiembrie 2011 orele 16,00 – 20,00 în zilele de

miercuri şi luni

Tematica: Pregătirea formării. Realizarea activităţilor de formare. Evaluare. Aplicarea metodelor şi tehnicilor speciale de formare. Marketingul formării. Proiectarea programelor de formare. Organizarea programelor şi a stagiilor de formare. Evaluarea, revizuirea şi asigurarea calităţii programelor şi a stagiilor de formare.

Data limită de înscriere: 8 noiembrie 2011

CONTABILITATE PRIMARĂ

Perioada: 15 noiembrie – 15 decembrie 2011 orele 16,00- 20,00 în zilele de

marţi şi joi

Tematica: Generalităţi. Definiţii. Contabilitatea capitalului social. Contabilitatea cheltuielilor de constituire. Contabilitatea mijloacelor fixe. Inregistrarea aprovizionărilor cu materii prime. Contabilitatea mărfurilor. Contabilitatea datoriilor şi creanţelor privind asigurarea şi protecţia socială. Contabilitatea rezultatelor exerciţiului. Registrele de contabilitate. Dezbateri şi seminarii.

Data limită de înscriere: 14 noiembrie 2011

TEHNICI DE PREZENTARE

Perioada: 24 noiembrie 2011 orele 16,00 – 20,00

Tematica: Scopul trainingului este ca participanţii să-şi însuşească etapele pregătirii şi livrării unei prezentări şi tehnicile care se pot folosi în fiecare etapă pentru creşterea impactului asupra publicului.

Grupul ţintă este reprezentat de manageri de orice nivel ierarhic, specialişti cu studii superioare, specialişti din compartimentul de resurse umane, antreprenori, freelanceri, manageri de proiect sau orice persoană care se poate afla în situaţia de a vorbi în faţa unui public mai restrâns sau mai larg.Trainingul prezintă paşii ce trebuie parcurşi pentru a pregăti şi a livra o prezentare de succes care să aibă impact asupra publicului şi tehnici care se pot utiliza în fiecare etapă pentru asigurarea rezultatului dorit.

Data limită de înscriere: 23 noiembrie 2011

Informaţii cursuri la Departamentul Resurse Umane şi Formare Profesională al Camerei de Comerţ  şi  Industrie  Cluj (str.Horea nr.3, et.III, cam.302,  tel:0364-730989, e-mail:aurelia@ccicj.ro).

Related Posts with Thumbnails