Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | CCICJ, Economic - Financiar

Departamentul Resurse Umane şi Formare Profesională al Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj vă invită să vă perfecţionaţi în următoarele domenii

A- A A+
Departamentul Resurse Umane şi Formare Profesională al Camerei de Comerţ  şi  Industrie  Cluj vă invită să vă perfecţionaţi în următoarele domenii

Marketingul afacerii

16 martie  – 17  martie 2011, orele 16,00 – 20,00

Curs de perfecţionare autorizat

Tematica:

Politica de produs; politica de distribuţie; politica de preţ; politica de comunicaţii;organizarea activităţii de marketing; eficienţa marketingului; decizii de marketing; marketing neconvenţional; planul de marketing.

Taxa de înscriere: 250 lei/participant (preţul include TVA) – pentru membri CCI Cluj; 275 lei/participant (preţul include TVA) – pentru nemembri.

Data limită de înscriere: 15 martie 2011

Documentaţia  sistemului de management al calităţii

9 martie 2011, orele 15,00 – 20,00

Se adresează managerilor, şefilor de departamente, tuturor celor interesaţi.

Tematica: Conştientizarea importanţei documentaţiei smc. Se ştie că nu e uşor să se formeze o documentaţie corespunzătoare într-un sistem de management al calităţii.

Paşii necesari pentru a avea o documentaţie eficientă şi nu sperietoare într-un sistem de management al calităţii.

Taxa de înscriere: 60 lei/participant (preţul include TVA) – pentru membri CCI Cluj; 66 lei/participant (preţul include TVA) – pentru nemembri.

Data limită de înscriere: 8 martie 2011

Responsabil de mediu

28 martie – 30 martie 2011, orele 9,00 – 16,00

Curs de perfecţionare autorizat

programul de formare profesionala pentru ocupatia de RESPONSABIL DE MEDIU, adresat managerilor, responsabililor si specialistilor de mediu, precum si personalului din cadrul compartimetelor de protectia mediului, cu studii superioare si implica parcurgerea modulelor de predare teoretica si promovarea unui test de verificare a cunostintelor.

Lectorul cursului este expert naţional şi expert U.N.D.P., membru al corpului de experti in domeniul resurselor naturale si protecţia mediului, al Curtii Internationale de Arbitraj de la Haga.

In cadrul cursului vor fi abordate problematici privind: Principiile aquis-ului comunitar privind protectia mediului. Legislatia din Romania in domeniul protectiei mediului. Identificarea problemelor de mediu pe amplasament. Autorizatii si alte acte de reglementare. Managementul deseurilor pe amplasament. Responsabilitatile si atributiile Responsabilului de Mediu.Managementul situatiilor de urgenta pe amplasament.Principii de baza ale Sistemului de Management de Mediu.

Taxa de înscriere:  900 lei.

Data limită de înscriere: 25 martie 2011

Manager de proiect

28 martie – 30 martie 2011, orele 9,00 – 16,00

Curs de perfecţionare autorizat

programul de formare profesionala pentru ocupatia MANAGER DE PROIECT se adreseaza personalului cu studii superioare din cadrul organizatiilor ce urmaresc elaborarea de proiecte pentru obtinerea de finantari nationale sau europene. Cursul implica parcurgerea tuturor etapelor de planificare, realizare, control si incheiere a unui proiect, atat prin predare teoretica cat si prin exercitiu practic, individual si in echipa.

Lectorul cursului este expert accesare fonduri europene, cu o bogata experienta in training, consultanta si managementul proiectelor, finantate din fonduri nationale si europene.

Cursul este structurat in 4 module, care urmaresc definirea unui proiect, de la idee la scriere si aplicare, prin aplicatii practice indiviuale si urmareste:

Stabilirea scopului proiectului;

Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului;

Planificarea activitatilor si a jaloanelor proiectului;

Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect;

Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect;

Identificarea, analiza şi precizarea acţiunilor de control al riscurilor pentru oameni, proprietăţi şi mediu;

Managementul calitatii proiectului; Managementul echipei de proiect;

Managementul comunicarii in cadrul proiectului;

Taxa de înscriere: 900 lei.

Data limită de înscriere: 25 martie 2011

Str.Horea nr.3, et.III, cam.302,  Cluj Napoca

Persoana de contact –  Aurelia Reut – tel:0364-730989

Related Posts with Thumbnails