Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Depozitarul Central a realizat prima decontare transfrontalieră pe piaţa din Luxemburg

A- A A+
Depozitarul Central a realizat prima decontare transfrontalieră pe piaţa din Luxemburg

Depozitarul Central anunţă că pe data de 23 decembrie 2011 a fost decontată în condiţii de siguranţă, eficienţă şi la timp prima operaţiune transfrontalieră pe piaţa din Luxemburg, cu obligaţiuni corporative emise de Yioula Glass Works SA, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Depozitarul Central precizează că bilanţul activităţii transfrontaliere desfăşurate de instituţie în cursul anului 2011 este reprezentat de efectuarea de decontări în şapte ţări situate pe două continente (Austria, Franţa, Germania, Marea Britanie, Cehia, Olanda şi Statele Unite ale Americii) şi în patru valute (coroane ceheşti, euro, lire sterline şi dolari americani).

„Începând cu anul 2008, oferim clienţilor noştri un punct unic de acces la servicii post-tranzacţionare cu o gamă extinsă de instrumente financiare. Pe parcursul acestui an, Depozitarul Central a continuat să dezvolte noi servicii, dar şi să ridice mereu ştacheta. Într-un mediu competiţional tot mai complex, colaborarea eficientă, comunicarea şi încrederea au fost premisele pentru a obţine soluţii inovative, care să răspundă cerinţelor şi nevoilor clienţilor noştri”, a declarat Adriana Tănăsoiu, director general – Depozitarul Central.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails