Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Depozitarul Central distribuie dividendele aferente lui 2010 pentru acţionarii Vae Apcarom

A- A A+
Depozitarul Central distribuie dividendele aferente lui 2010 pentru acţionarii Vae Apcarom

Depozitarul Central informează investitorii că, începând din 15 iulie, distribuie dividendele aferente anului 2010 pentru acţionarii producătorului de material rulant Vae Apcarom SA (APC), valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,22 lei.

Emitentul va plăti acţionarilor, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central, dividendele aferente anului 2010. Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează prin transfer bancar, începând cu data de 15 iulie 2011 şi în numerar la ghişeele şi oficiile postale din ţară pentru acţionarii persoane fizice începând tot cu data de 15 iulie 2011, se arată în comunicat.

Potrivit Depozitarului Central, acţionarii arondaţi ghişeelor poştale informatizate din mediul urban vor putea ridica suma aferentă dividendelor ce li se cuvin de la oricare dintre ghişeele şi oficiile poştale informatizate din ţară. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 6 mai 2011.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails