Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Deschiderea oficială a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI TTR , 16 – 19 februarie 2017 ora 11: 00, Centrul Expozitional Romexpo

A- A A+

Deschiderea oficială a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI TTR , 16 – 19 februarie 2017 ora 11: 00, Centrul Expozitional Romexpo

 

 

TTR- Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară este organizat în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din Romania (ANAT) şi Camera de Comerţ şi Industrie a României, împreună cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC) şi Asociaţia Română de Turism Medical (ARTM).

In 2017 editia de primavara va fi organizata in perioada 16-19 februarie 2017, in Pavilioanele C1 – C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Deschiderea oficială a Târgul de Turism al Românie va avea loc joi, 16 februarie, ora 11: 00, la Romexpo, in prezenta Ministrului Turismului, domnul Mircea – Titus Dobre.

TTRAjuns la cea de-a XXXVII-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

 

 

 

Sursa:

romexpo

ROMEXPO S.A. Bucuresti

Telefon: 021 207.70.00 ; Fax: 021 207.70.70

E-mail: ttr@romexpo.ro;

romexpo-2

Web: www.targuldeturism.ro; www.exponautic.ro

Related Posts with Thumbnails