Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Detalii despre cum poţi ajunge la forumul Crans Montana, unul dintre cele mai importante evenimente la nivel înalt

A- A A+
Detalii despre cum poţi ajunge la forumul Crans Montana, unul dintre cele mai importante evenimente la nivel înalt

Forumul Crans Montana se va reuni în acest an la Baku, Azerbaidjan, în perioada 28 iunie-1 iulie 2012. Cea de 23-a ediţie a Forumului, care facilitează întâlniri la nivel înalt, este organizată sub inaltul patronat al preşedintelui Republicii Azerbaidjan, E.S. Ilham Aliyev.

“Azerbaidjanul a fost ales pentru desfăşurarea acestui eveniment pentru efortul său de a implementa cele mai valoroase şi eficiente politici economice şi sociale în această regiune. Evenimentul se va desfăşura sub forma unei dezbateri deschise între oficiali guvernamentali, organizaţii internaţionale şi mediul de afaceri, pe diverse teme, o atenţie deosebită fiind acordată energiei şi surselor regenerabile. De asemenea, Forumul va oferă oportunitatea de a beneficia de un spaţiu expoziţional pentru promovarea companiilor.”, precizează organizatorii evenimentului.

Începând cu anul 1989, Forumul Crans Montana a iniţiat întâlniri destinate stimulării dialogului şi dezvoltării parteneriatelor între figuri importante din politică şi economie.

Taxa de participare la acest eveniment este de 450 de euro. Aceasta va permite accesul la activitatile din cadrul Forumului, networking, cocktail-uri si receptii, dineuri oficiale si materialele informative legate de Forum.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment poate fi contactată  Lilia Raicu, consilier al Biroului  de Relaţii Externe,  Direcţia Reprezentare Camerală, tel. 0213190088, fax: 0213117512, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails