Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Dolarul american este la minimul saptamanii fata de yen

A- A A+
Dolarul american este la minimul saptamanii fata de yen

Cererea pentru euro a fost limitata inainte de lansarea de astazi a raportului oficial cu privire la productia industriala din zona euro.

In conformitate cu prognoza medie a economistilor, productia industriala a scazut in luna mai cu 0.3% fata de aprilie, cand a crescut cu 0.4%.

Dolarul american se mentine la nivelul minim al saptamanii in raport cu yenul in anticiparea datelor statistice privind inflatia din SUA.

Economistii estimeaza ca valoarea de baza a indicelui preturilor de productie va creste in iunie cu 1.6%, mentinandu-se sub tinta propusa de Fed de 2%. In plus, astazi va tine un discurs presedintele Fed St. Louis, James Bullard. Amintim ca acesta sustine cresterea programului de achizitii de obligatiuni in cazul in care situatia din SUA continua sa ramana incerta.

EUR/USD: in timpul sesiunii asiatice, paritatea s-a tranzactionat in limitele $1.3075 – $1.3100. GBP/USD: in timpul sesiunii asiatice, paritatea s-a tranzactionat in limitele $1.5165 – $1.5185. USD/JPY: in timpul sesiunii asiatice, paritatea s-a tranzactionat in limitele Y98.70 – Y99.30.

Tranzactii FOREX

Related Posts with Thumbnails