Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Echipa Telekom Business lucreaza de la distanta pentru tine

A- A A+

Echipa Telekom Business lucreaza de la distanta pentru tine

Știm că în contextul actual, companiile au nevoie mai mult ca oricând de continuitate în businessul de zi cu zi, angajații să poată comunica și colabora de oriunde și să rămână permanent în legătură cu clienții.

Telekom, împreună cu partenerii săi strategici, a demarat planul de acțiune ”Continuitatea afacerii” și pune la dispoziția antreprenorilor soluții certificate, ușor de utilizat și activat oferite gratuit, timp de trei luni:

  • conectivitate mobilă nelimitată, voce și net 4G;
  • securitatea dispozitivelor cu licențe Norton Security Online;
  • susținerea colaborării la distanță prin audio și/sau videoconferințe alegând între soluțiile Microsoft Teams sau Cisco Webex.

Am simplificat modul în care poți beneficia rapid de aceste soluții gratuite, printr-un simplu click aici.

Ne bucurăm să te anunțăm că, noi echipa Telekom Segment Business, suntem pregătiți pentru a lucra de la distanță și suntem echipați digital pentru a-ți oferi în continuare serviciile de care ai nevoie. Astfel, suntem la dispoziția ta pentru a te consilia și a găsi împreună soluțiile cele mai potrivite în această perioadă.

Accesează acest chestionar pentru a înțelege și mai bine cu ce se confruntă businessul tău în contextul actual.

Rămânem implicați și preocupați de susținerea comunității de business din România, atât prin planul “Continuitatea Afacerii”, cât și prin echiparea școlilor, gratuit, până la finalul anului, cu internet 4G și licențe în platforma de management educațional Adservio.

În plus, avem expertiza necesară pentru implementarea soluțiilor Microsoft Office 365 și Google G-Suite for Education.

Îți reamintim punctele unice de contact pentru clienții business: business@telekom.ro sau la 1921. Nu uita că poți evita deplasările folosind Myaccount și factura electronică printr-o simplă activare.

Aveți grijă de familiile voastre, de angajații voștri, iar noi vom continua să fim aproape și să vă susținem.

 

sursa: Telekom Romania

Related Posts with Thumbnails