Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

ECO-ENERGY 2016 Eveniment internațional

A- A A+

ECO-ENERGY 2016

Eveniment internațional

În perioada 22-24 iunie 2016, Timișoara va fi gazda evenimentului internațional dedicat mediului și energiilor regenerabile, ECO-ENERGY. Organizatorul, Universitatea de Vest Timișoara în colaborare cu Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor, organizația mondială International Solid Waste Association (ISWA) și Energo Proiect Event aduc in atenția internațională centrul universitar al Timișoarei, ca pol important de promovare a protecției mediului.

Expoziția va cuprinde produse și servicii destinate sectorului de energie regenerabilă și de protecția mediului:echipamente și servicii pentru energie regenerabilă, pentru salubrizare, tratarea apei și a aerului, echipamente de colectare, transport și tratarea deșeurilor periculoase și nepericuloase,  produse ecologice, proiecte de cercetare și voluntariat, consultanță și finanțare prin produse bancare. Taxă participare: 300 lei. Preț inchiriere stand: 180 lei/mp

Conferința internațională “Soluții complete pentru energie verde” se desfășoară pe parcursul celor trei zile de eveniment în modernele săli de amfiteatru ale universității. Vor fi abordate tematici din domeniul mediului, energiei regenerabile și eficiență energetică. Atașat taloane cu tarife.

Inovație. Vor fi prezentate și premiate cele mai importante produse inovatoare.

Descărcația aici: invitatie conferinta eco energy

talon auditor RO

talon lector

 

Pentru relații suplimentare persoana de contact

Liana Cotuna

Tel.: +40.744.566.855

e-mail: liana.cotuna@energoevent.ro

 

Sursa:

Energo Proiect Event

Related Posts with Thumbnails