Ernst & Young se extinde la Cluj şi Timişoara. Compania îşi face echipă locală de asistenţă fiscală


Pentru a acoperi proiectele pe care Ernst & Young le dezvolta pentru clienţii din vestul ţării, compania de audit a decis extinderea serviciile de asistenţă fiscală în Cluj şi Timisoara. Astfel prin cele două birouri care vor avea propriile echipe de asistenţă fiscal, Ernst & Young speră să-şi consolideze poziţia în plan regional unde acordă servicii comunităţilor locale de business.

Adrian Bogdan va asigura serviciile de asistenţă fiscală în cadrul echipei din Cluj. El este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti si are cinci ani de experienţă în domeniu.
Până în prezent, serviciile de asistenţă fiscală oferite în regiunile Cluj şi Timişoara au fost administrate în mod direct de biroul Ernst & Young din Bucureşti, a anunţat compania, parte a Big Four, printr-un comunicat de presă

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 152.000 de angajaţi şi 700 de birouri în 140 de ţări. Compania de consultanţă a  înregistrat venituri de aproximativ 22,9 miliarde dolari în anul 2011.
Cei peste 450 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii

multinaţionale şi locale prin birourile din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.