Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

EuroTier 2016 – Ia-ti acum biletul de intrare gratuit!

A- A A+

 

EuroTier 2016 – Ia-ti acum biletul de intrare gratuit!

EuroTier – evenimentul lider mondial pentru profesionistii din zootehnie va avea loc la Centrul Expozitional din Hanovra, Germania in perioada 15 – 18 Noiembrie 2016.

eurotier

Cu peste 2.500 de expozanti din peste 50 de tari si un spatiu expozitional de 240.000 mp, EuroTier 2016 este recunoscut ca lider pe piata internationala de profil.

La standuri, dar si in cadrul unor evenimente speciale dedicate, organizatii internationale de fermieri impreuna cu specialisti in domeniu si cei mai importanti producatori de utilaje, echipamente si inputuri pentru zootehnie vor prezenta inovatii si tendinte in genetica bovina (Forum international, Eveniment special “Sanatatea ugerului pe parcursul intregului an” si “TopTierTreff”), tehnologii moderne si solutii viabile pentru productia durabila de suine (Forum special si Forumul International dedicate segmentului bovine & suine), cresterea pasarilor (Forum International, Eveniment special “Controlul emisiilor de interior” si “International Poultry Conference”) si acvacultura (Forum international, Centru de informatii si showcase “Growth in water”).

 

Energy Decentral, expozitia internationala in domeniul energiei regenerabile, va avea loc in impreuna cu EuroTier. Expozitia reuneste: producatori de energii regenerabile; producatori, utilizatori si operatori de sisteme descentralizate de alimentare cu energie; furnizori de servicii pentru toate segmentele productiei si distributiei de energie  (www.energy-decentral.com).

 

Formularul de comanda se poate descărca aici: eurotier-2016-formular-comanda-bilete-gratuite

Pentru informatii detaliate referitoare la evenimentele speciale, vizitati noul site Eurotier www.eurotier.com.

 

 

dlg

 

 

 

Sursa:

 

DLG InterMarketing 

București / România

fax: +40-(0)21-315.34.35

 

 

 

Related Posts with Thumbnails