Eveniment dedicat investiţiilor de capital. Vezi cum te poţi înscrie


Forumul anual de investiţii de capital privat din Europa de Sud-Est, ajuns la cea de-a cincea ediţie, se va desfăşura pe 3 iulie, la Bucureşti. Acţiunea va reuni managerii fondurilor de capital de risc, investitori instituţionali, bancheri, repreentanţi ai IMM-urilor, antreprenori, consultanţi juridici şi experţi care vor dezbate aspecte asupra climatului investiţiilor de capital privat. De altfel, vor fi analizate şi perspectiva oportunităţilor de investiţii din ţările emergente ale Europei de Sud-Est.

Forumul este conceput ca o platformă care intermediază întâlnirea cu investitori de capital privat şi de risc, aceştia prezentând modalităţile prin care se pot susţine businessurile şi pot fi atinse ţintele de creştere. Participanţii vor beneficia de consiliere strategică şi vor fi informaţi despre posibilităţile de dezvoltare a unei afaceri.

Informaţii suplimentare asupra forumului, organizat de E.E.L Events Ltd. în parteneriat cu Camera Naţională, pot fi obţinute de la următoarele date de contact:

Sorina Voica, Direcţia Reprezentare Camerală, Biroul Relaţii Publice, telefon: 021 319 01 00, fax: 021 319 01 56, e-mail: drc@ccir.ri