Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Excursie profesională în SUA cu prilejul expoziției IBIE din Las Vegas

A- A A+

Excursie profesională în SUA cu prilejul expoziției IBIE din Las Vegas

Cea mai importantă expoziție pentru industria de morărit și panificație de pe continentul american se va desfășura în perioada 8-11 octombrie 2016 în Las Vegas. Agenția Fonix organizează, cu susținerea revistei Brutarul-Cofetarul, o excursie profesională la care pot participa specialiști și antreprenori din industria autohtonă de profil. Aflați detalii despre oportunitățile de afaceri și programul turistic și cultural inclus în acest circuit profesional.
Detalii și contact: office@fonix.ro, 0723 793 713

Program
Ziua 1.(7 octombrie) Întâlnire la Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) cu însoțitorul de grup la ora 05:00. Plecare spre Las Vegas cu un tranzit european. În orele serii sosire la Las Vegas. Las Vegas este orașul luminilor și al culorilor, sanctuar al jocurilor de noroc și al mega distracției. Las Vegas-ul seduce prin forme și străluciri uluitoare, aici întâlnindu-se replici monumentale ale unor edificii precum Turnul Eiffel din Paris, palate romane sau Piramidele din Egipt. Transfer la hotel. Cazare.

Ziua 2. (8 octombrie) Mic dejun. Transfer la locul expoziției și vizitarea standurilor expoziției, experimentarea soluțiilor și tehnologiilor prezentate, realizarea unor schimburi de experiență. Programe speciale pentru participanți. Program liber. Transfer la hotel. Cazare în Las Vegas.

sua 1

Ziua 3. (9 octombrie) Mic dejun. Transfer la locul expoziției și vizitarea standurilor expoziției, experimentarea soluțiilor și tehnologiilor prezentate, realizarea unor schimburi de experiență. Programe speciale pentru participanți. Program liber. Transfer la hotel. Cazare în Las Vegas.

Ziua 4. (10 octombrie) Mic dejun. Excursie la Marele Canion – una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale planetei. Străbătut de fluviul Colorado, care a săpat 2 milioane de ani sculptând platoul imens pentru a da forma pe care o are astăzi, Marele Canion este recunoscut pentru priveliștile fantastice pe care le oferă, un tablou al naturii fără egal – stânci colorate ce străjuiesc văile abrupte și platouri amețitoare. Întoarcere în Las Vegas. Cazare în Las Vegas.

Ziua 5. (11 octombrie) Micul dejun. În această zi, vom avea ocazia să vizităm, într-o excursie opțională, Death Valley, cea mai joasă, mai uscată și mai fierbinte vale din lume, spectaculoasă datorită peisajelor mirifice, cu dune de nisip ‘înghețate’ în timp și impresionante formațiuni geologice. Spre seară ajungem la Bakersfield. Cazare.

Ziua 6. (12 octombrie) Mic dejun. Excursie opțională în Parcul Național Sequoia unde vom vedea cei mai înalți copaci din lume. Continuăm drumul, iar spre seară ajungem la San Francisco. Cazare în San Francisco.

sua 2
Ziua 7. (13 octombrie) Mic dejun. Vizităm San Francisco, oraș strălucitor, monumental, ale cărui atracții se concentrează aproape toate într-un centru ușor accesibil pietonal: Catedrala St Mary’s, Japantown, Centrul Civic, Alamo Square, Fisherman’s Wharf, Union Square, Chinatown, Golden Gate Park și Golden Gate Bridge – cel mai cunoscut pod din lume. Cazare în San Francisco.

Ziua 8. (14 octombrie) Mic dejun. Ne vom despărți de San Francisco și vom porni într-o călătorie de o zi cu destinația finală Santa Barbara. Pe drum vom vizita orașul Monterey – prima capitală a Californiei și una dintre cele mai fermecătoare așezări de pe litoral. Vom continua călătoria pe renumitul traseu turistic “17 Mile Drive” până la următorul popas – satul Carmel, cunoscut pentru pitorescul tradițional al arhitecturii. Către seară vom ajunge în Santa Barbara, supranumită și „perla de pe Riviera Americană”. Aici putem admira arhitectura de inspirație colonială spaniolă, vegetația abundentă și ritmul de viață relaxat al locuitorilor. Cazare în Santa Barbara.

Ziua 9.(15 octombrie) Mic dejun. Plecare în Los Angeles. Vizităm orașul viselor, al modei, al Hollywood-ului, cu infinite atracții și tentații, orașul al cărui spirit a devenit o filosofie de viață: visează orice, totul este posibil! Turul ne poartă prin Beverly Hills, unde vom admira vilele somptuoase ale vedetelor de cinema, Rodeo Drive și Melrose Avenue, artere comerciale faimoase cu cele mai celebre mărci și brand-uri din lume; Sunset Strip – notorie datorită uriașelor reclame colorate care acoperă clădirile, loc în care se regăsesc cluburi exclusiviste frecventate de staruri; Downtown cu amețitorii zgârie-nori, West Hollywood, The Walk of Fame, vestitul bulevard în care strălucesc ‘stelele’ tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului în filmografia de la Hollywood; Olvera Street – cea mai veche parte din Downtown Los Angeles; Disney Hall – clădire ultramodernă, monumentală, cu o arhitectură avangardistă, găzduind astăzi, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A. Cazare în Los Angeles.

Ziua 10. (16 octombrie) Mic dejun. Excursie opțională la ‘Universal Studios’, prilej de a urmări în diverse reprezentații animatronice uimitoarele efecte speciale și trucaje folosite în cele mai celebre filme americane. După amiază transfer la aeroport. Plecare spre București cu un tranzit european.

Ziua 11. (17 octombrie) În orele dimineții sosire la aeroportul Henri Coandă (Otopeni).

Preț estimativ: 2950 Euro / persoană
Detalii și contact: office@fonix.ro, 0723 793 713

 

Sursa:

PANGASTRO <noreply@brutarul.com>

 

Related Posts with Thumbnails