Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Executorii bancari cu experienţă în domeniu pot deveni executori judecătoreşti

A- A A+
Executorii bancari cu experienţă în domeniu pot deveni executori judecătoreşti

Vicepreşedintele BRD Societe Generale, Petre Bunescu, a declarat luni că executorii bancari care au experienţă în executarea silită a creanţelor pot trece în rândul executorilor judecătoreşti, fără alte condiţii.

„În ceea ce priveşte executorii bancari, cert este că noi am susţinut pe calea lobby-ului, la comisiile de specialitate ale Parlamentului, proiectul de lege ce vizează ca toţi executorii bancari cu pregătire de specialitate şi care au o vechime în această meserie să treacă în rândul executorilor judecătoreşti”, a menţionat Petre Bunescu.

Acesta a mai spus că astfel de propuneri au fost acceptate şi, foarte probabil, textul de lege va putea să reglementeze faptul că acei executori bancari care au o anumită experienţă în meseria de executare silită a creanţelor pot trece în rândul executorilor judecătoreşti fără alte condiţii.

„Extinderea corpului executorilor judecătoreşti nu va putea fi decât una benefică pentru că altfel putem risca ca actualul corp de executori judecătoreşti să nu poată acoperi întregul câmp de executare silită, iar o bună parte dintre creanţele existente să nu poată fi executate”, a mai spus Petre Bunescu.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails