Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Expoziția „KAVALAEXPO 2018”, 05-09 OCTOMBRIE 2018 ,Grecia

A- A A+

Expoziția „KAVALAEXPO 2018″, 05-09 OCTOMBRIE 2018 ,Grecia

Camera Kavala aniversează 100 de ani de la înfiinţare prilej cu care vă adresează invitaţia cordială de a participa la cea de-a 26-a ediţie a „KAVALAEXPO” 2018, care va avea loc în perioada 5 – 9 octombrie 2018, la Centrul de Expoziţii şi Conferinţe „Apostolos Mardiris”, al Camerei din Kavala, Grecia.

Regiunea  este renumită pentru potenţialul de dezvoltare turistică câştigând o atenţie deosebită din partea investitorilor, specialiştilor din domeniul turismului şi companiilor legate de acest sector. Mediul de afaceri deosebit de fertil a creat oportunităţi pentru întreprinderile nou înfiinţate intensificând totodată diversificarea şi creşterea economică către resurse turistice durabile.

Expoziţia va reuni mulţi antreprenori, beneficiari din domeniul afacerilor, decidenţi politici, lideri de afaceri şi factori de decizie cheie din sectoarele public şi privat. Vor fi puse la dispoziţia întreprinderilor din regiune şi din zona transfrontalieră cabine şi standuri de expunere pentru prezentarea produselor.

Expoziţia este sponsorizată de către Ministerul Turismului, Ministerul de Interne (Macedonia şi Tracia), Ministerul Dezvoltării Agricole, Ministerul Economiei şi Dezvoltării şi Uniunea Camerelor Elene.

Pentru detalii privind modalitatea de înregistrare, vizitaţi site-ul : http://kavalaexpo.gr/en/ sau contactaţi-ne direct la doamna Souzi Mavrommati, Tel: + 30-2510222212 ext. Nr 4 Email: info@chamberofkavala.gr

 

 

Sursa:

Chamber of Kavala, Omonias 50, GR 65302 Kavala, Greece

Tel: +30.2510222. 212 ext. no 4

E-mail: info@chamberofkavala.gr  Web Site: www.kcci.gr ,  www.ka

Related Posts with Thumbnails