Flash Feed Scroll Reader

Expoziţia TransLogistica 14-17 octombrie 2015, Romexpo S.A. Bucureşti

A- A A+

Expoziţia TransLogistica 14-17 octombrie 2015, Romexpo  S.A. Bucureşti

Avem placerea de a reinnoi invitatia adresată membrilor Camerei de Comert si Industrie Cluj,  de  participare, in perioada 14- 17 octombrie 2015, la prima editie a expozitiei internationale de transporturi si logistica

TransLogistica –  Bucharest International Transport & Logistics.

Asa dupa cum s-a convenit, membrii Sistemului Cameral au tarife preferentiale, tarife pe care vi le prezentam aaci: Adeziune Contract TL membri

Reunind cei mai reprezentativi producatori, importatori, operatori si factori de decizie din transporturi, logistica si servicii inovatoare ale industriilor conexe, TransLogistica 2015 ofera oportunitati in dezvoltarea afacerilor, crestere a gradului de notorietate a marcilor si descoperire de noi parteneri.

Pe scurt, TransLogistica:

  • Este organizata in spatiile C6 si P5 la  Romexpo. Pana in acest moment TransLogistica a fost primita pozitiv de companii precum: DB Schenker, H. Essers,  Gebruder Weiss, Dexion Logistic, Grup Feroviar Roman, CFR Marfa, E-P Rail, TransFeroviar Grup, Fan Courier, Singular Logistic, Ferest Logistic, SSI Schaeffer, DTS Logistic, AGS WIND Transport, Unicom, Delfinul Trans Oil, Lackner & Schwarz, GL Romania, AutoItalia, Peugeot, Dacia Renault, Iveco,..
  • Va fi insotita de diverse evenimente conexe : intalniri de afaceri si networking (Breakfast meetings), panel de discutii ( Green Logistics, Eficienta in transporturi si gestionarea stocurilor), seminarii de prezentare, concursuri(Best Forklift Driver), drive test si demonstratii.
  • Va beneficia de organizarea unei campanii de direct mail pentru transmiterea de invitatii catre 6000 de specialisti din FMCG, Retail, Pharma, agricultura si institutii publice (camere de comert locale partenere, consilii judetene, directii agricole, primarii)
  • Va fi promovata prin parteneriatele organizatorice si prin Asociatii profesionale (ARILOG, UNTRR, ARTRI)

Cu speranta ca TransLogistica va fi o manifestare apreciata de membri dvs si participarea acestora va fi numeroasa va stam la dispozitie cu informatiile si sprijinul logistic necesar, astfel incat participarea sa fie simpla si de success.

Sursa:

Distinct Image SRL

36-40, Calea Dorobantilor

District 1, Bucharest

Tel      0040 311 02 61 19

www.translogistica.ro

Related Posts with Thumbnails