Expoziţie de tehnologii şi echipamente, la Varşovia


Camera de Comert şi Industrie a României – Camera Naţională, prin amabilitatea Ambasadei României de la Varşovia, informează asupra oportunităţii de participare la expoziţia Aqua – Therm Warsaw 2012, care se va desfăşura la Varşovia, în Polonia, în perioada 14 – 16 noiembrie 2012.

Aflat la prima ediţie, evenimentul se adresează unei game largi de profesionişti, din domenii precum: arhitectură; design; planificare pentru interioare şi exterioare; energie electrică; sisteme de încălzire şi răcire; construcţii sau instalaţii sanitare.

Companiile participante la acest eveniment vor expune produse din sectoare variate, precum protecţia mediului; energii regenerabile; tehnologii de încălzire şi de răcire; echipamente sanitare şi accesorii; sisteme de economisire a apei sş de purificare a aerului sau echipamente şi accesorii pentru bazine de înot şi saună.

Cei interesaţi să participe la acest eveniment sunt rugaţi să completeze formularul de înregistrare şi să îl trimită la adresa info@kdm-international.com, până la data de 30 iunie 2012. Pentru mai multe detalii privind expoziţia, poate fi accesat website-ul dedicat acţiunii, www.aquatherm-warsaw.com.

Persoana de contact din cadrul Camerei Naţionale este Adrian Marica, Consilier de Zonă, Direcţia Reprezentare Camerală, Biroul Relaţii Externe, telefon 021.319.00.88, fax 021.311.75.12, e-mail drc@ccir.ro.