Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Expoziţie internaţională de bunuri de consum, la Bucureşti

A- A A+
Expoziţie internaţională de bunuri de consum, la Bucureşti

Camera de Comerţ şi Industrie a României – CCIR în colaborare cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri organizează, în data de 31 mai 2012, o suită de seminarii, în cadrul Expoziţiei Internaţionale de bunuri de consum Bucureşti – TIBCO, ediţia a XXIX-a, ce va avea loc în perioada 31 mai – 03 iunie 2012, în Pavilionul central (A), Complexul Expoziţional Romexpo.

În cadrul evenimentului vor fi susţinute şi următoarele acţiuni:

Seminarul Jucării mai sigure în contextul noii legislaţii europene, 31 mai 2012, orele 12.00 – 13.00, sala Cupola, Pavilion central (A);

Seminarul Standardele – instrumente pentru dezvoltarea afacerilor, 31 mai 2012, orele 13.30 – 14.30, sala Cupola, Pavilion central (A).

Participarea la eveniment este gratuită Pentru relaţii suplimentare şi confirmarea participării persoana de contact este dl. Marian Zamfir, Direcţia  Reprezentare Camerală, Birou Protocol, tel. 021/319 00 78, fax 021/311 21 10, e-mail: drc@ccir.ro.

FORMULAR DE PARTICIPARE

Confirmăm prin prezenta înscrierea următoarei/lor persoane la evenimentele de mai jos, în cadrul Expoziţiei Internaţionale de bunuri de consum Bucureşti – TIBCO, ediţia a XXIX-a, din perioada 31 mai – 03 iunie 2012, Complexul Expoziţional Romexpo.

Nume/Prenume participant _____________________________________________________

Nume Organizatie _____________________________________________________________

Domeniul de activitate al organizatiei _____________________________________________

Numar de inmatriculare la R.C.___________________Cod fiscal ______________________

Adresa organizatiei ____________________________________________________________

Telefon ______________________ Fax  _______________________ E-mail ______________

Cont bancar  __________________________________________________________________

Banca ________________________________________________________________________

Doresc să mă înscriu la seminarul/iile: (vă rugăm încercuiţi seminarul/iile la care doriţi să participaţi)

1. Seminarul Jucării mai sigure în contextul noii legislaţii europene, 31 mai 2012, orele 12.00 – 13.00, sala Cupola, Pavilion central (A);

2. Seminarul Standardele – instrumente pentru dezvoltarea afacerilor, 31 mai 2012, orele 13.30 – 14.30, sala Cupola, Pavilion central (A).

* Camera de Comerţ şi Industrie a României işi rezervă dreptul de a schimba sau anula orice parte a programului publicat, urmare  a unor situaţii neprevăzute sau care nu pot fi controlate de către aceasta.

* Camera de Comerţ şi Industrie a României nu isi asuma obligatia de a face despagubiri datorate schimbarilor in programele sale, in ceea ce priveşte perioadele de desfăşurare, conţinutul, lectorii sau locurile de desfăşurare. În asemenea situaţii, Camera de Comerţ şi Industrie a României nu este răspunzătoare de eventualele daune provocate participanţilor înscrişi, indiferent de natura lor.

Declar că sunt de acord cu condiţiile de înscriere.

Data _____________                                                                         Semnătura şi stampila:

Related Posts with Thumbnails