Expozitie internationala de medicina si farmacie – ROMMEDICA 2013


Evenimentul se adreseaza specialistilor din domeniul medicinei si farmaciei, respectiv firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private.

ROMMEDICA reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata care expun, cu aceasta ocazie noi produse si tehnologii, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, sau de a negocia direct cu furnizorii. De asemenea , companiile participante isi pot forma o imagine completa si actualizata asupra evolutiei pietei de profil avand totodata posibilitatea de a intra in contact direct cu clienti actuali sau potentiali, beneficiind astfel de posibilitati excelente de a incheia contracte de succes.

La editia din anul 2012, ROMMEDICA a reunit un numar de peste 70 de companii din domeniul medical, fiind vizitata de aproximativ 4000 de specialisti.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la ROMMEDICA, persoana de contact din cadrul Romexpo va sta la dispozitie:

Luiza Catrina – Coordonator proiect

Contact: +40 758 053 134; Fax: +40 21 207 70 70

E-mail: rommedica@romexpo.ro

Web: www.rommedica.ro