Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Feed-in tariff in România – Numărătoarea inversă a început!

A- A A+

Feed-in tariff in România – Numărătoarea inversă a început!

Romania a fost in ultimii ani, una din pietele cele mai dinamice in ceea ce priveste energia regenerabila si are un potential urias pe piata fotovoltaica. In ciuda schimbarilor legislative cu privire la schema de sprijin pentru producatorii de energie verde, tara noastra a adaugat aproape 1 MW de noi capacitati fotovoltaice in ultimele opt luni.

Legea cu privire la sursele regenerabile de energie adoptata in iunie 2015, ofera oportunitati de dezvoltare a energiei solar fotovoltaice in Romania. Acesta este momentul cand piata fotovoltaica din Romania, poate sa creasca si mai mult.

Legea 122/2015, cu privire la tariful reglementat pentru micii actanti in regenerabile, feed-in tariff, ofera noi oportunitati pentru proiecte mici, inclusiv cele fotovoltaice si este asteptata sa intre in vigoare cel tarziu in luna octombrie 2015.

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta lege, din documentul oficial al Monitorului Oficial al Romaniei: http://www.renexpo-bucharest.com/fileadmin/PDF_2015/2015/Legea_122.pdf, precum si din comunicatul de presa din urmatorul link: http://www.renexpo-bucharest.com/uploads/media/PM2-Feed-in-tariff-RO.pdf, unde veti putea afla detalii despre tematica de energie solara fotovoltaica din cadrul celui de-al VIII-lea Targ si Conferinte pe Energie + Eficienta, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

Sursa:

Anca Oprea

Communication and PR Manager

REECO RO EXPOZITII S.R.L.

Bd. Revolutiei, nr. 96, ap. 4

310025, ARAD

Romania

Tel: +40 – 257 – 230 – 999
Int: +40 – 257 – 230 – 932

Fax: +40 – 257 – 230 – 998

oprea@reeco.ro

www.reeco.eu

Related Posts with Thumbnails