Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Festivitatea de Inmânare a Certificatelor de Manager Energetic European

A- A A+

Prima promotie de absolventi ai cursului de Manager Energetic European a fost sarbatorita in cadrul unei festivitati organizate la sediul Camerei de Comert si Industrie Cluj, sala Clubul Oamenilor de Afaceri Dr. Augustin Rațiu, in dupa-amiaza zilei de 08 mai 2015.

Absolventilor li s-au inmanat cu aceasta ocazie  certificatele de Manager Energetic European  eliberate de către Camera de Comerț și Industrie Nurnberg- Germania.

Camera de Comert si Industrie Cluj a oferit cursul în cadrul proiectului EUREMPlus finanțat prin Programul European Intelligent Energy Europe (IEE/12/676/S12.644736). Programul a fost dezvoltat și implementat inițial în Germania, dar în ultimii ani a fost exportat cu succes pe 4 continente și introdus și în alte țări precum Bulgaria, Croația, Cipru, Macedonia, Moldova, Polonia și România. Acest curs reprezintă azi un standard de calitate în formarea managerilor energetici în 21 de state.

În România, programul de formare pentru Managerii Energetici Europeni este derulat în premieră la Cluj-Napoca, de către Camera de Comerț și Industrie Cluj, fiind extrem de apreciat  și solicitat datorită abordării constructive a reducerii consumului și a creșterii eficienței energetice. Prin participarea la acest program standardizat de formare profesională  EUREM garantează, că fiecare Manager Energetic European posedă cunoştinţe de bază la toate subiectele relevante energeticii și know-how-ul specific pentru a elabora și implementa în practică proiecte de eficienţă energetică.

Datorită structurii și modulelor sale (inginerie termică, tehnologie solară, cogenerare, răcire, refrigerare, energie geotermală, green-IT, managementul randamentului, energie din biomasa, aer conditionat, iluminat, eficienta termica a clădirilor ș.a.) acest curs oferă informații deosebit de valoroase și utile despre utilizarea eficientă a resurselor energetice, ceea ce îl face deosebit de solicitat. Pentru a veni intampinarea tuturor celor interesati sa urmeze acest curs, CCI Cluj va lansa in cursul lunii iunie 2015 o a doua serie de curs.

Related Posts with Thumbnails