Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Firma EST COMPANY ROM SRL este deschisa colaborarilor

A- A A+

Firma EST COMPANY ROM este o companie care operează intr-un spatiu de  7000 mp și are 150 de angajați.

Este cunoscuta pe piață ca producător local și furnizor sau servicii calificate în domeniul producerii lenjeriei, corsetelor, costumelor de baie și îmbrăcăminte ușoare. Poate oferi servicii complete de parteneriat, fie pentru producție, fie pentru colecții (modele, prototipuri, documentație tehnică, analiză de timp, examinare țesături, tăiere, coasere, control de calitate și ambalare).

Compania este prezentă pe platforma BSCI (Business Social Compliance Initiative) care analizează problemele sociale legate de calitatea și siguranța produselor și a muncii și a fost întotdeauna una din primele 3 companii din zonă în ultimii 10 ani.

Personalul instruit, automatizarea și capacitatea de a-și varia capacitatea de producție conferă companiei o mare flexibilitate. Poate gestiona atât produse complexe de înaltă calitate, realizate din câteva piese, cât și articole de bază de înaltă calitate. Orice client va fi mulțumit atât de calitate, cât și de termenul de livrare.

Departamentul de tăiere

Materialul primit direct de la furnizor este examinat cantitativ (greutate și dimensiune) și calitativ (teste de spălare, micșorare, expunere la lumină). O aplicație software specială creează automat poziționarea modelelor pentru a optimiza utilizarea țesăturilor.
De asemenea, este posibil să se efectueze poziționarea manuală la solicitarea clientului în cazul unor proiecte particulare.

Departamentul de proiectare a modelelor

Departamentul de creare a modelelor creează modelul eșantionului pe baza instrucțiunilor clientului (fișă tehnică, material textil, dimensiune și fotografii de probă).
Fabrică produsul chiar și în diferite dimensiuni și realizează desenul său tehnic detaliat.
Pentru a crea modelul de hârtie se utilizeaza tehnologia modernă și o echipă de personal specializat care lucrează la stațiile de lucru Gerber, Gemeni și Lectra.

Departamentul Tehnic

Acest departament analizează consumul de țesături, procesul tehnic de fabricație și timpul necesar pentru fiecare proces de producție.
Această documentație este utilizată pentru gestionarea întregii faze de fabricație.

Departamentul de tăiere

Materialul primit direct de la furnizor este examinat cantitativ (greutate și dimensiune) și calitativ (teste de spălare, micșorare, expunere la lumină). O aplicație software specială creează automat poziționarea modelelor pentru a optimiza utilizarea țesăturilor.
De asemenea, este posibil să se efectueze poziționarea manuală la solicitarea clientului în cazul unor proiecte particulare.
O echipă specializată întinde materialul pe mesele de tăiere. Țesătura este desfăcută și lăsată să se odihnească timp de câteva ore pentru a evita micșorarea și deformările pe componentele tăiate.
Tăierea poate fi automată pe mașinile de tăiere Lectra sau IMA sau cu mașinile clasice (bandzeg).

Se poate face și o pregătire suplimentară:

  1. a) tăiere panglici în lățime diferită pentru lianți
  2. b) tunderea dantelelor și broderii (paiete / pietre)

Departamentul de pregătire și taiere

Aici se aplică fuziunea țesăturilor și tunderea la cald (strasuri, ochelari etc.).
Materialul este preformat și atașat la cupe.
Mai mult, laboratoarele externe pot furniza servicii de cusut manual și broderii de margele.

Departamentul de fabricație

Personalul înalt calificat lucrează cu eșantionul și documentația tehnică relevantă. Gestionează mașinile disponibile în cel mai bun mod, deoarece acestea sunt esențiale pentru fabricarea de articole de lenjerie, costume de baie și articole de îmbrăcăminte de înaltă calitate și exacte, realizate fie din țesătură fermă, fie din material elastic.
Personalul tehnic de specialitate se asigură că toate utilajele sunt reglate bine zilnic.

QA și transport

Controlul calității este o problemă esențială. Se realizează în toate etapele de producție, dar în special în faza finală.
Mărimea, cusăturile, formele și aspectul trebuie să respecte toate cerințele clientului, fără a trece cu vederea controlul expedierii la termenele stabilite. Produsul merge la departamentul de ambalare unde este etichetat și ambalat în cutii.
Expedierea se poate face la sediul clientului sau direct la cumpărătorii acestuia.

 

Mai multe detalii despre activitatea si experienta companiei, precum si serviciile pe care le ofera, se pot afla pe site-ul companiei www.estcompanyrom.com   si din materialul media de prezentare

https://www.youtube.com/watch?v=sJ79leVuYKw

 

Solicitari de nformatii si comenzi pot fi transmise la urmatoarele date de contact:

B-dul Muncii Nr. 14
Cluj-Napoca
Cluj / România
E-mail: office@estcompanyrom.com
Telefon: +40 264 415 428

Related Posts with Thumbnails