Forum de business româno-croat


Camera de Comert şi Industrie a României anunţă ca va Forumul de Business Româno-Croat, acţiune care se va desfăşura pe 3 iulie.

La eveniment companii croate interesate să întâlnească potenţiali parteneri pentru derularea unor activităţi si colaborari benefice pentru ambele ţări. Forumul oferă posibilitatea identificării partenerilor strategici şi oportunităţilor de colaborare cu firme care activează în diverse sectoare industriale de la comerţ cu echipamente maritime, echipamente sanitare, construcţii din structuri de oţel, import-export de materiale pentru instalaţii electrice, producţie pentru echipamente hidromecanice, construcţie şi reconstrucţie imobiliară hoteliară sau destinată vilelor, până la export la servicii privind culturile de  plante industriale.

Detalii complete despre oferta de colaborare a firmelor croate şi posibiliatea de participare la forum pot fi obţinute contactând Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală România-Croaţia la adresa de e-mail cci_romania_croatia@yahoo.com