Flash Feed Scroll Reader

Forum economic FUTURE OF BUILDING – 18-19 aprilie 2016, Viena, Austria

A- A A+

 Forum economic FUTURE OF BUILDING – 18-19 aprilie 2016, Viena, Austria

În perioada 18-19 Aprilie 2016 va avea loc la Viena, Austria, la sediul Camerei Economice Federale a Austriei, forumul economic cu participare internaţională “FUTURE OF BUILDING”.

Manifestarea vă oferă posibilitatea schimbului de idei, partajării soluţiilor, serviciilor şi produselor dumneavoastră cu ceilalţi participanţi, atât companii austriece cât şi internaţionale şi descoperirii de noi oportunităţi de afaceri şi parteneri.

Ea se adresează, ȋn principal, companiilor care activează ȋn domenii precum:

  • Servicii de inginerie şi planificare pentru construcţii, servicii de arhitectură, servicii de construcţie;
  • Lucrări de construcţii prin contractare directă sau ȋn sub-antrepriză;
  • Materiale şi subansamble de construcţie;
  • Energii regenerabile, aer condiţionat, tehnologii de construcţie;
  • Agenţii de business, clustere, asociaţii profesionale, decidenţi din domeniul public.

Participarea la eveniment este fără taxă, dar ȋnregistrarea este obligatorie. Ea se realizează direct pe site-ul organizatorilor la adresa https://www.b2match.eu/building2016/registration  pana la data de 4 aprilie. În caz de neparticipare,  se va percepe o taxă de 75 EUR (fără TVA) ȋn cazul ȋn care organizatorii nu sunt anunţaţi despre imposibilitatea participării, până cel târziu la data de 15 Aprilie 2015. Până ȋn prezent sunt ȋnscrişi peste 100 de participanţi din 29 de ţări, ponderea cea mai mare fiind deţinută de firme austriece.

Limba de lucru folosita ȋn cadrul forumului va fi limba engleză.

În perioada 18 Martie – 11 Aprilie participantii ȋnregistraţi ȋşi pot stabili ȋntâlniri de tip B2B cu ceilalţi participanţi. Aceste discuţii de afaceri vor avea loc ȋn data de 18 Aprilie ȋntre orele 14:00-17:00 ȋn spaţii special amenajate ȋn acest scop. În seara zilei de 18 Aprilie este posibilă participarea la un dineu de afaceri şi networking. În data de 19 Aprilie sunt organizate trei vizite de lucru, urmărind tematicile: soluţii inovative pentru clădiri, renovarea clădirilor, construcţia clădirilor focusată pe ciclul de viaţă. Participanţii pot opta pentru participarea la una dintre aceste vizite de lucru.

Atasat găsiţi programul preliminar al forumului, iar la adresa http://www.b2match.eu/building2016/pages/program se poate consulta varianta curentă, actualizată.

Vă rugăm să analizaţi oportunitatea participării la această manifestare şi  ȋn cazul ȋnscrierii pentru participare, vă rugăm să informaţi şi Biroul de Promovare Comercial-Economică Viena din cadrul Ambasadei României ȋn Austria, care vă stă la dispoziţie pentru orice alte informaţii suplimentare. Datele de contact le găsiţi mai jos.

 

Sursa:

Ambasada României în Austria

Biroul de Promovare ComercialEconomică Viena

PrinzEugen Strasse 60

1040 Wien

Phone: 0043-1-503.89.41

Fax: 0043.1.504.14.62

E-mail: viena.economic@mae.ro

 

Related Posts with Thumbnails