Forum Economic pentru cooperare România – Palestina


Forumul Economic pentru cooperare România – Palestina este organizat de Camera de Comerţ Națională a României, în parteneriat cu Ambasada Statului Palestina la București, cu prilejul vizitei în România a E.S. Ministrul Economiei din Statul Palestina, Domnul Jawad N.A. Hirzallah, însoțit de o delegație de oameni de afaceri și oficiali palestinieni.
Evenimentul, găzduit de Palatul Camerei de Comerț Naționale a României se va desfășura marți 12 martie 2013, la Amfiteatrul Albastru (str. Octavian Goga nr. 2, intrarea E, mezanin) între orele 14.00 – 17.00 și cuprinde, în deschidere, o scurtă sesiune de alocuțiuni ale Înalților oaspeți palestinieni și români, urmată de un prânz de lucru și discuții bilaterale.
Audiența va fi onorată de prezența Miniștrilor Economiei din cele două țări și a E.S. Ambasadorul Statului Palestina, Domnul Ahmad Bader Ibrahim Aqel.
Delegația palestiniană este formată dintr-un număr de 15 persoane, înalți oficiali palestinieni și reprezentanți ai mediului privat.

Persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este doamna Daniela Paul, Consilier de zonă, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88.