Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forum economic: Redam increderea investitorilor români si italieni in economia românească, 2 iunie 2022, Amfitreatrul Cuza – CCIR Business Center

A- A A+

Forum economic: Redam increderea investitorilor români si italieni in economia romaneasca, 2 iunie 2022, Amfitreatrul Cuza – CCIR Business Center

CCIRO Italia va invita sa participati la forumul de afaceri Romania–Italia. Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia româneasca, ce va avea loc in data de 2 iunie 2022 la Amfitreatrul Cuza – CCIR Business Center.

Forumul este organizat de CCIRO Italia cu sprijinul Academiei Europene pentru Relatii Economice si Culturale din Roma (AEREC) si InfoCons – Organizatia pentru Protectia Consumatorilor.

La eveniment vor participa companii italiene care deservesc cu propriile servicii sistemul public de sanatate din Italia, operatori de mediu, companii cu know-how si experienta in managementul si tratarea deseurilor, producatori de aparatura si utilaje pentru tratarea si valorificarea deseurilor si nu  in ultimul rand, oameni de afaceri romani din Italia interesati in relocarea propriilor afaceri.

Regsiti aici agenda evenimentului.

Sursa:

Camera de Comert si industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails