Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forum economic “România-Italia, redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”, 17 martie 2017

A- A A+

Forum economic “România-Italia, redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”, 17 martie 2017

Camera de Comerț și Industrie a României în Italia vă supune atenției invitația la  forumul economic “România-Italia, redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”, vineri, 17 martie 2017 ora 10:30 la sediul UNINDUSTRIA Italia (Auditorium G. Agnelli – Roma, Via A. Noale 206).

Acest eveniment este realizat in colaborare cu UNINDUSTRIA Italia, Guvernul Romaniei (conform memorandumului de colaborare dintre DIMMMAT si CCIRO Italia) si cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României.

La eveniment sunt invitati sa participe membri UNINDUSTRIA Italia, oameni de afaceri si operatori italieni din mai multe domenii de activitate (constructii, transport, agricultura, managementul deseurilor, turism) interesati in dezvoltarea unor investii sau parteneriate de interes general pentru economia romaneasca.

In prima parte a evenimentului organizatorii si reprezentanti institutionali vor prezenta politicile statului roman pentru sprijinirea si atragerea investitiilor straine. UNINDUSTRIA Italia va prezenta celor prezenti propriile servicii si suportul in demersul de internationalizare a know-howtului italian cu precadere sprijin pentru investitiile cu destinatia Romania.

In a doua parte a evenimentului, reprezentanti ai mediului de afaceri roman si italian vor prezenta proiecte in vederea identificarii unor parteneriate si solutii de finantare ale acestora.

Ultima parte a lucrarilor este rezervata relatiilor BtoB intre oamenii de afaceri prezenți.

Data fiind importanța lucrarilor forumului economic care isi propune dezvoltarea schimburilor economice intre Italia-Romania, va adresam invitatia de a participa si sprijini prin desemnarea unor reprezentanti ai institutiei pe care o conduceti.

Totodata pe aceasta cale solicitam institutiilor si firmelor interesate sa participe, sa transmita propuneri si sugestii in vederea identificarii unor parteneri pe piata italiana, solutii sau finantari pentru proiecte de business in general.

La lucrarile “Forumului economic Romania-Italia, redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” vor participa si oameni de afaceri romani din Italia si din diaspora, interesati sa dezvolte business  sau sa relocheze in Romania propriile afaceri.

CCIRO Italia in colaborare cu UNINDUSTRIA Italia a identificat pentru acest forum economic un numar de 50 operatori economici din sectoarele mai sus mentionate, interesati de parteneriate cu mediul de afaceri romanesc, interesati sa investeasca in economia romaneasca.

Propunerile si confirmarile de participare sunt așteptate la adresa de email office@cciro.it

 

 

Descărcați aici: invitatieForumRoma_ invitația Prot. 40-2017-ae invitatie la forumul economic în format .pdf.

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României în Italia – CCIRO Italia

Via Cola di Rienzo, 212

00192 Roma, ITALIA

Tel. +39 06 263162

Web www.cciro.it

Related Posts with Thumbnails