Forum economic România – Polonia


Forum economic România – Polonia

Ro Polonia

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) vă invită să participați la Forumul economic România – Polonia preconizat să aibă loc marți, 28 martie 2023, la sala Aurel Ghibuțiu, CCIR Business Center, începând cu ora 10:00 (09:00 – înregistrare).
 
Evenimentul se va desfășura în marja ședinței comune a guvernelor României și Poloniei, prilej cu care în țara noastră va sosi o delegație compusă din companii reprezentative poloneze din următoarele domenii: apărare, IT&C, agricultură, energie și transporturi, soluții smart city și mobilitate urbană.
 
Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați Agenda Forumului economic România – Polonia.
 
 Agenda
Cu speranța că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața poloneză, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă rog să regăsiți alături de această invitație formularul de înscriere online: Formular de înregistrare

Participarea la eveniment este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 26 martie 2023.
 
Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați domnului Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: bogdan.cirstocea@ccir.ro , tel +4 0374 474 358.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României