Forumul de Afaceri România – Muntenegru, 26 mai 2022


Forumul de Afaceri România – Muntenegru, 26 mai 2022

Cu sprijinul Ambasadei României în Muntenegru, în parteneriat cu Arhipelago și al rețelei Enterprise Europe, Afaceri.ro organizează un eveniment special organizat în cadrul Misiunii Economice Afaceri.ro Balcanii de Vest, Forumul Afaceri.ro economic Româno – Muntenegrean, care va avea loc pe 26 mai 2022, în Podgorita în cadrul Misiunii Economice Afaceri.ro Balcanii de Vest.Forumul de Afaceri România – Muntenegru, organizat de Ambasada Romaniei in Muntenegru in parteneriat cu Camera Economica din Muntenegru si Clusterul ICT Cortex. 

Evenimentul va avea loc in data de 26 mai 2022 si se axeaza pe promovarea serviciilor ICT, a parcurilor industrial si a companiilor cu potential de export in regiunea Balcanilor. 

Forumul Economic Afaceri.ro Româno-Muntenegrean  va include întâlniri B2B cu comunitatea de afaceri din acest domeniu, activități de networking, discuții cu oficiali și oameni cheie din comunitate. În plus, participanții vor avea ocazia să promoveze compania/instituția pe care o reprezintă în cadrul forumului.

Misiunea forumului este de a conecta companiile românești, instituțiile publice din România la piața economică din Muntenegru.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai Camerei de Comerț din Munenegru, ambasadorul României în Muntenegru și firme locale. Participanții la  Forumul economic Afaceri.ro Româno – Muntenegru vor avea ocazia de a întâlni parteneri strategici, investitori și reprezentanți de top ai unor companii din această regiune.

Acest eveniment va continua cu alte două forumuri de afaceri: Forumul Economic Afcaeri.ro Româno – Albanez și Forumul Economic Afaceri.ro Româno – Macedonian, care se vor desfășura în cadrul Misiunii Economice Afaceri.ro Balcanii de Vest.

Pentru detalii și înscrieri, vă invităm să accesați site-ul oficial al Forumului economic Româno – Muntenegru Afaceri.ro: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-romanian-macedonian-economic-forum/

Regasiti mai jos agenda evenimentului. 

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro