Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul de Afaceri România-Serbia, 6 martie 2014

A- A A+

În data de 6 martie 2014, va avea loc vizita oficială în România a Excelenței Sale Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Serbiei, Domnul Željko Sertić, ce va fi însoțit de o delegație de oameni de afaceri sârbi.

Cu acest prilej, la Palatul Camerei de Comerț Naționale – Amfiteatrul A.I. Cuza, Amfiteatrul Albastru și Aula Candelabrelor, între orele 09.15 -15.30, Camera Națională în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, sub Înaltul patronaj al Ambasadei Serbiei la București, va organiza Forumul de Afaceri România – Serbia.

Forumul de Afaceri cuprinde în prima sa parte o sesiune plenară, în prezența înalților oficiali români și sârbi, ce își propune să ofere oamenilor de afaceri perspective de dezvoltare a parteneriatelor bilaterale în 2014, urmată de sesiuni sectoriale pe teme de energie, IT&C, agricultură și turism, iar apoi de un prânz de lucru, oportunitate de networking pentru firmele participante românești și sârbe, pe sectoare de interes comun.

Persoanele interesate de cooperarea și dezvoltarea de afaceri cu parteneri sârbi, sunt rugate să completeze formularul de inregistrare anexat (in limba engleza) și de a-l returna la CCIR, prin e-mail la adresa drc@ccir.ro sau prin fax: 021.311.75.12, pâna cel mai tarziu vineri 21 februarie 2014.

Persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Dl. Petru Saca, Consilier de zona, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Atașat se găsește programul de desfășurare al Formului:
ProgrampreliminarRO

Related Posts with Thumbnails