FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO-MAGHIAR 15 NOIEMBRIE 2013


Stimaţi antreprenori,

Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj, Consulatul General al Ungariei la Cluj-Napoca, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Maghiară (Carpatia) şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Dezvoltare a Afacerilor (FSEGA) din cadrul UBB Cluj vor organiza în data de 15 noiembrie 2013 a doua ediţie a Forumului de Afaceri Româno-Maghiar.

În acest an sunt aşteptaţi să participe reprezentanţii a peste 200 de firme româneşti şi maghiare, precum şi oameni de afaceri din alte state din sud-estul Europei.

Evenimentul va avea loc la sediul FSEGA, str. Teodor Mihali nr. 58-60, începând cu ora 13.30.

Având în vedere că Forumul Româno-Maghiar este ultimul mare eveniment de afaceri din acest an, organizat în judeţul Cluj, vă invităm cu deosebită plăcere să participaţi.

Veţi putea stabili noi contacte de afaceri prin participarea la întâlniri directe “B2B” şi veţi afla informaţii noi cu privire la dinamica pieţei, respectiv reuşitele şi provocările din 3 domenii economice strategice. Dezbaterile din acest an sunt axate pe următoarele domenii: Construcții, Dezvoltarea infrastructurii și a utilităților publice, respectiv Transport marfă și logistică.

Nu se percepe taxă de participare.

Având convingerea că acest eveniment constituie premisa unor noi oportunităţi de afaceri, am fi deosebit de onoraţi dacă aţi da curs invitaţiei noastre.

Vă rugăm să confirmaţi participarea prin transmiterea talonului prin fax la nr. 0364-730984 sau a unui e-mail, la adresa horea@ccicj.ro, până la data de 08.11.2013.

Apăsați aici pentru program draft FSEGA 2013 10 25 (2) şi talon-confirmare-forum-ro-hu.

Elisabeta Dumitrescu
Director General