Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul INTERNATIONAL FUTURALLIA, eveniment economic mondial, organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

A- A A+

Forumul INTERNATIONAL FUTURALLIA, eveniment economic mondial, organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Futurallia Bucuresti 2015 este Forumul International Plurisectorial pentru Dezvoltarea Intreprinderilor organizat la Centrul Expozitional Romexpo, in perioada 10 – 12 Iunie. Destinat antreprenorilor, IMM-urilor din toate sectoarele, directorilor din societati nationale si internationale, Forumul Futurallia Bucharest 2015 ofera o platforma unica pentru stabilirea de noi aliante comerciale, parteneriate si cooperari in toate domeniile industriale, financiare si tehnologice.

Cea de-a 20-a editie a Forumului mondial multisectorial Futurallia este organizata de Uniunea Camerelor de Comert Internationale Bilaterale Romania – Franta in parteneriat cu Centrul de Afaceri Francez, ABC OPREA HOLDING & ASSOCIATES SA, cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a Ministerului Afacerilor Externe si a Ministerului Economiei, Comertului si Turismului.

La Futurallia Bucuresti 2015 s-au inscris peste 1000 de participanti, reprezentand peste 700 de societati internationale, selectionate dintr-o baza de 4.000 de companii din peste 40 tari.

Companiile participante isi pot programa pana la 16 intalniri individuale B2B cu partenerii de afaceri din urmatoarele domenii: energie si electricitate, TIC, industrii creative, constructii si infrastructura, industria publicitara, industria vinului, design si creatie, industria imobiliara, chimie si materii prime, constructii de drumuri si autostrazi, poduri si baraje, constructii publice, transport si autovehicule, servicii pentru afaceri, comert, servicii industriale, agricultura, zootehnie, industria alimentara, cultura, turism, s.a.

In afara intalnirilor programate, participantii au posibilitatea de a discuta direct cu specialisti din toate domeniile de activitate in Standurile Expertilor special amenajate si structurate. Aici vor fi prezenti experti in comert international, bancheri, avocati, consilieri fiscali, transportatori, experti in logistica, companii asigurare. Liderii de delegatie care insotesc companiile participante pot fi abordati direct in Standurile Internationale, iar sponsorii din sectorul public si privat ai evenimentului pot fi intalniti in Standurile Partenerilor.

Pe parcursul celor trei zile, participarea la Forumul International Multisectorial Futurallia Bucuresti 2015 propune o abordare deschisa fata de toate tipurile de parteneriat, oportunitati de relationare si de stabilire de legaturi comerciale prin identificarea rapida si eficienta de noi parteneri din multiple sectoare de activitate pentru extinderea pietelor de desfacere.

Informatii de background

Organizat incepand din anul 1990 in tari precum Franta, Belgia, Canada, Polonia, Qatar, SUA sau Turcia, Forumul Futurallia s-a bucurat la fiecare editie de un succes extraordinar, datorita profesionalismului organizatorilor, nivelului de participare si rezultatelor obtinute prin valorificarea oportunitatilor identificate in cadrul intalnirilor de afaceri. In anul 2014, la Lyon, Franta, Forumul Futurallia a reunit 800 de companii din 45 de tari.

Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Biroul Comunicare Publica, Departamentul Relatii cu Membri

tel. 0213191885, fax: 0213190156, e-mail: drm@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails