Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul România – China, 15 octombrie 2013, Camera Națională

A- A A+

Camera de Comerț Națională a României are placerea de a invita agenții economici clujeni să participe la Forumul România – China, care va avea loc la Palatul Camerei de Comerț Naționale a României, în ziua de 15 octombrie 2013, începând cu orele 10.30 ,Foyer, Amfiteatrul Al.I. Cuza.

Evenimentul este prilejuit de vizita în România a delegației economice a Consiliului Chinez pentru Promovarea Comerțului Internațional (CCPIT) condusă de Director General Adjunct, Domnul Li Qingshuang și formată din 23 de persoane.

Forumul cuprinde, în prima parte, o sesiune plenară de prezentari (Amfiteatrul Al. I. Cuza) și o sesiune de discuții bilaterale între oamenii de afaceri chinezi și români, în cea de-a doua parte.

Domeniile de activitate ale firmelor participante sunt: producția, comerțul (import/export): produse agro – industriale, metale neferoase, produse energetice, distribuție produse pentru industria hotelieră, energie regenerabilă, echipamente energetice, mașini și echipamente industriale (manevrare mărfuri), producție automobile, mobilier de baie si bucătărie, produse sanitare, servicii pentru evenimente expoziționale, media, servicii internet, resurse umane, papetărie, filamente nailon, soluții inovative în construcții, dezvoltarea de proiecte industriale și imobiliare, IT&C.

Persoana de contact din cadrul CCIR este doamna Paul Daniela, consilier de zona,
tel: 021.319.00.88.
e-mail:drc@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails