Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul Trilateral Moldova-România-Ucraina în oraș Cernăuţi, 1 – 2 noiembrie 2016

A- A A+

Forumul Trilateral Moldova-România-Ucraina în oraș Cernăuţi, 1 – 2 noiembrie 2016

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită să participaţi la Forumul Trilateral Moldova-România-Ucraina, care se va desfăşura în perioada 1 – 2 noiembrie 2016 în oraș Cernăuţi -Ucraina.

Evenimentul menţionat are drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-româno-ucrainene, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare cu oamenii de afaceri ucraineni şi români, încurajarea investiţiilor.

Acțiunile organizate de către camerele de Comerț șio industrie din cele trei state doresc să creeye o platformă de networking pentru oamenii de afaceri din regiune, în vederea dezvoltării schimburilor comerciale și să impulsioneze dialogul la nivelul celor mai reprezentative organizații ale mediului de afaceri din țările participante.

Inițiativa reprezintă interes pentru comunitatea de afaceri în domenii precum: agricultura, procesarea lemnului, parcuri industriale și comerț transfrontașlier.

Pentru participare la acțiune fiecare companie își va acoperi costurile privind deplasarea și cazarea, iar detaliile privind programul.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru furnizarea informatiilor referitoare la Forumul Trilateral Moldova-România-Ucraina este domnul Petru Russu, Consilier Biroul Relații Bilaterale,, Direcția Relatii Externe, tel +40 374.474. 358 sau e-mail: petru.russu@ccir.ro

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56

alina.morait@ccir.ro
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

 

Related Posts with Thumbnails