Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

G Data 2014, disponibil acum si in Romania

A- A A+
G Data 2014, disponibil acum si in Romania

Noua tehnologie inclusa, Active Hybrid Protection, inchide bresele si securizeaza navigarea pe Internet, online banking-ul si cumparaturile online

Poate cea mai asteptata generatie de produse dezvoltata de G Data si una dintre cele mai promitatoare generatii de securitate antivirus din lume s-a lansat si in Romania. Noua generatie de produse pentru consumer G Data 2014 stabileste inca o data standardele de securitate antivirus. G Data AntiVirus 2014, G Data InternetSecurity 2014 si G Data TotalProtection 2014, solutii ce includ tehnologia activa de protectie mixta, G Data CloseGap, este disponibila acum in Romania. Noua tehnologie “Made in Germany” inchide in cel mai scurt timp bresele de securitate si salveaza resursele computerului. G Data CloseGap combina semnaturile de virusi cu protectia proactiva intr-o noua si insurmontabila „linie de aparare”. De exemplu, modulul BankGuard, deasemenea recent dezvoltat, ofera protectie impotriva troienilor bancari in timp real fara sa se bazeze pe semnaturi – un lucru esential daca se tine cont de faptul ca malware-ul de acest gen nu este mai vechi de o ora sau doua. Datorita noii interfete redesenate, solutia de securitate este extrem de simplu de folosit. Scanarile, operatiunile de backup si modulul nou introdus, AutostartManager, pot fi operate cu un singur click. Controlul dispozitivelor inclus in solutia G Data TotalProtection 2014, care este deasemenea o noutate, ofera protectie suplimentara si il asigura pe proprietar ca niciun alt utilizator nu foloseste stick-uri USB sau DVD-uri fara aprobarea sa. Upgrade-ul la noua versiune se face simplu, prin rularea noului kit pe computere cu versiuni mai vechi, precum G Data 2012 sau 2013.

Rapid, eficient si fara consum de resurse: G Data CloseGap
Chiar si un timp de reactie rapid intre prima aparitie a unui malware si pregatirea unei semnaturi adecvate, poate fi uneori crucial in cazul unui atac. Solutiile antivirus traditionale nu reusesc, intotdeauna, sa tina pasul.

Tehnologia G Data CloseGap abordeaza in mod diferit aceasta problema, combinand o gama variata de modalitati de detectie proactiva si tehnologie de securitate bazata pe semnaturi, intr-o imbatabila protectie mixta. CloseGap receptioneaza cresteri suplimentare cu fiecare update, iar functionalitatea acestuia este adaptata constant in functie de amenintarea respectiva, facand ca utilizatorul si datele sale sa fie permanent protejate – chiar si in fata noilor scenarii de atacuri.

O interfata intuitiva, complet redesenata
Noua interfata furnizeaza informatiile esentiale referitoare la statusul securitatii computerului intr-un mod simplificat. Controlul programului este pe intelesul tuturor, iar utilizatorii nu sunt nevoiti sa se documenteze din manual de utilizare.

Descrierea solutiilor ce alcatuiesc generatia G Data 2014

G Data AntiVirus 2014 ofera protectie in timp real impotriva riscurilor online prin folosirea simultana de tehnologii diferite: Securitate la un nivel ridicat prin tehnologia G Data CloseGap si update-uri de semnaturi la fiecare ora impotriva amenintarilor actuale si ale amenintarilor specifice fiecarei tari. G Data AntiVirus 2014 include tehnologia imbunatatita G Data BankGuard ce asigura securitatea pe perioada efectuarii tranzactiilor de online banking.

G Data InternetSecurity 2014 integreaza noua marca G Data, tehnologia CloseGap, pentru a furniza in timp real cea mai buna protectie impotriva virusilor, hacking-ului, spam-ului si a altor amenintari online. Protectia mixta activa acopera, deasemenea, protectia impotriva amenintarilor specifice fiecarei tari. Firewall-ul functioneaza silentios in background si nu incetineste computerul. Modulul de control parental integrat ofera protectie copiilor si adolescentilor impotriva site-urilor neadecvate pentru varsta lor.

G Data TotalProtection 2014 este o solutie completa ce asigura o protectie totala. Tehnologia CloseGap integrata ofera o protectie eficienta impotriva tuturor tipurilor de programe malware si a altor amenintari de pe online. Functiile de backup si datasafe ofera protectie impotriva pierderilor si furturilor de date. Protectia mixta activa acopera amenintarile specifice fiecarei tari si nu afecteaza resursele computerului.

Caracteristici noi incluse in G Data 2014:
• Nou: integrarea noii tehnologii G Data CloseGap – pentru o protectie si mai eficienta impotriva programelor malware
• Nou: AutostartManager: accelereaza start-up-ul – “computerul porneste ca in prima zi”
• Interfata de utilizare intuitiva complet redesenata – nu necesita manual de utilizare
• Tehnologie BankGuard imbunatatita pentru tranzactii de online banking sigure
• Recunoastere pe baza de comportament imbunatatita: protectie mai buna impotriva amenintarilor necunoscute
• Cerinte reduse de resurse datorita folosirii optime a tehnologiilor de securitate
• In G Data TotalProtection 2014: control al dispozitivelor integrat pentru protectia impotriva amenintarilor ce pot veni de pe stick-uri USB sau DVD-uri

Upgrade gratuit pentru toti utilizatorii G Data
Utilizatorii G Data care sunt in posesia unei licente valide pot face upgrade la 2014 in mod gratuit. Pentru a face upgrade de versiune, un utilizator va trebui sa descarce si sa ruleze kit-ul de instalare de pe site-ul distribuitorului oficialsau al producatorului. Upgrade-ul nu implica dezinstalarea vechii versiuni, nici reintroducerea datelor de acces, iar setarile anterioare sunt pastrate.

Utilizatorii de Internet isi pot proteja intr-un mod eficient telefoanele inteligente si tabletele cu sistem de operare Android impotriva aplicatiilor si a altor amenintari de pe online, prin G Data AntiVirus Free for Android.

Cerinte de sistem
Computere cu Windows 8/7/Vista (32/64 bit) cu minim 1 GB RAM sau Windows XP (minim SP2, 32 bit), minim 512 MB RAM

Related Posts with Thumbnails