Gala” Ingeri Pentru România” , Palatul Parlamentului, 15 Martie 2023


Gala” Ingeri Pentru România” , Palatul Parlamentului, 15 Martie 2023

Supunem atentiei dumneavoastră desfasurarea galei   „Ingeri pentru România”, proiect media  “Romania Esti Tu!”, ce va avea loc în data de 15 martie 2023, la Palatul Parlamentului București.

Gala „ Ingeri pentru România” înseamnă identificarea oamenilor valoroși, afacerilor de succes, atracțiilor turistice, dar și a proiectelor locale ce înseamnă investiție, dar și un pas înainte spre dezvoltare.

Ne place să credem că România este locul în care se poate, iar Gala „Ingeri pentru Romania” va demonstra acest lucru prin prezența unui număr de peste 300 de participanți din sectorul public si/sau privat.
Oameni valoroși se vor afla laolaltă și cu toții vom spune „România, esti Tu” pentru că avem o țară care merită „vorbită”.

Etapa de preselecție este in curs de desfasurare, astfel incat daca sunt proiecte pe care le-ati desfasurat, sunt in curs, sau partenerii si colaboratorii desfasoara proiecte cu  un real aport( investii realizate cu impact in zona si nu numai), sau sunt conexe activitatilor curente care sa aiba un impact social, consistenta si evident valoare pentru comunitatilor locale si nu numai, am fi onorati sa le facem cunoscute pentru a fi  apreciate.

Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone si nu numai, reprezentate atât de companii, cât și de persoanele care au făcut posiblă propagarea numelui României, astfel incat exista optiunea unica ca in cadrul galei, sa existe vizibilitate prin promovarea acestor branduri in mediul online( presa, aparitii media, interviuri) cat si in cel offline( peste 300 participanti din diverse domenii).

Se pune la dispozitie oferta de colaborare, pentru cei interesati de aceasta gala, pentru participarea la eveniment in cadrul sectiunii de sponsor pe care o regasiti mai jos.

IN CADRUL ACESTUI PARTENERIAT, SE OFERĂ O INVITATIE GRATUITA PENTRU REREZENTANTII PARTENERULUI!

Printre beneficiile participarii la gala, puteti regasiti mai jos cateva detalii :

a)servicii de marketing si promovare a PROIECTULUI  MEDIA – ROMÂNIA EȘTI TU – GALA „INGERI PENTRU ROMANIA”, desfasurata in data de 15 martie 2023- Palatul Parlamentului, Bucuresti, atat in mediul online, cat si offline.
b) servicii de promovare in randul membrilor, antreprenorilor, unitatilor turistice, institutiilor si autoritatilor cu competente si altor potentiali clienti
c) servicii de comunicare pe site-urile partenere ale acestui acord, dar si ale Galei.
d) Partenerul Principal ofera un discount de 5% tuturor membrilor sau Partenerilor Partenerului din valoarea serviciilor de promovare ce apartin Partenerului Principal.

Raspunsul dumneavoastra este asteptat pana la data de 10.02.2023.
Dupa ce optiunea disponibila este selectata, vom reveni cu contractul de colaborare/ sponsorizare, precum si celelalte detalii aferente.

Ce înseamnă Gala „Ingeri pentru Romania”:
– evenimentul anului 2023
– peste 300 de participanți;
– premii, networking, dinner fest

într-un cuvânt – VALOARE!

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la:
Email: camelia.balauca@romaniaestitu.ro
Tel: 0784 142 659

——————

Camelia Bãlãucã
Coordonator
www.romaniaestitu.ro