Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Guvernul Regiunii Tver organizeaza al 2-lea Forum Investitional International

A- A A+
Guvernul Regiunii Tver organizeaza al 2-lea Forum Investitional International

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala,  face cunoscuta oportunitatea de  participare la al 2-lea Forum Investitional International in regiunea Tver, Rusia, organizat de Guvernul Regiunii Tver, ce va avea loc in data de 26 iunie 2013, hotelul „Tver”.

Principalul obiectiv al acestui eveniment il reprezinta dorinta de a demonstra beneficiile si posibilitatile de a munci si investi in Regiunea Tver. Forumul Investitional isi propune sa adune companii nationale si internationale, investitori din Rusia si din strainatate, reprezentanti ai Guvernului Regiunii Tver si alte autoritati, reprezentanti ai Camerelor de Comert si Industrie, membri ai Ambasadelor.

Vor fi organizate in cadrul Forumului paneluri de discutii privind urmatoarele domenii: dezvoltarea parcurilor industriale, cluster-e industriale, turism, relatii interculturale. De asemenea, acest eveniment va fi o platforma de „matchmaking” si intalniri individuale intre participanti.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails