INDIA PHARMA 2017 a 2-a ediţie a Expoziţiei şi Conferinţei Internaţionale dedicată Industriei Farmaceutice


INDIA PHARMA 2017 a 2-a ediţie a Expoziţiei şi  Conferinţei Internaţionale dedicată Industriei Farmaceutice

 

download

download

Ambasada Indiei profită de această ocazie pentru a vă transmite că Departamentul de Produse Farmaceutice, Ministerul pentru Produse Chimice şi Fertilizatori, Guvernul Indiei în asociere cu Federaţia Camerelor de Comerţ şi Industrie din India (FICCI) organizează INDIA PHARMA  2017- a 2-a ediţie a Expoziţiei şi  Conferinţei Internaţionale dedicată Industriei Farmaceutice şi INDIA MEDICAL DEVICE 2017- a 2-a ediţie a Expoziţiei şi Conferinţei Internaţionale dedicată Industriei de Dispozitive Medicale, la Centrul Internaţional pentru Expoziţii Bangalore, Bengaluru, Karnataka, în perioada 9-11 februarie, 2017. Ambele evenimente constau dintr-o Expoziţie şi Conferinţă Internaţională precum şi din o serie de acţiuni conexe, cum ar fi Forumul directorilor generali, Reuniunea investitorilor, Reuniunea internaţională de reglementare a activităţilor din domeniul medicamentelor, Reuniunea cumpărătorilor şi vânzătorilor etc. Toate informaţiile privind târgul sunt disponibile pe site-ul http://www.indiapharmaexpo.in/. În anexă puteţi găsi şi Broşura dedicată evenimentului.

 

  1. Obiectivul prioritar al celor două evenimente vizează proiectarea Indiei ca destinaţie atractivă pentru investiţiile din domeniile Farmaceutic şi cel al Echipamentelor Medicale  pentru a încuraja Investiţiile Străine Directe (FDI) în noile domenii cum ar fi Cercetarea şi dezvoltarea, Studiile clinice, prin înfiinţarea de firme mixte cu producători din India şi promovarea celor mai bune practici  existente la nivel mondial. La evenimente vor fi prezenţi reprezentanţi din sectoarele de Formulare farmaceutică şi Producţia de medicamente în vrac, Echipamente şi Tehnologie din industria farmaceutică, pentru a asigura companiilor participante explorarea unor noi iniţiative de colaborare ulterioară în afaceri.
  2. Expoziţiile vor constitui o platformă de interacţiune între comunitatea mondială de investiţii şi beneficiarii din zona farmaceutică, administraţiile centrale de stat din India, antreprenori şi directori de top din industrie, mediul academic şi experţi la nivel mondial. Vor participa şi reprezentanţi din domeniul asistenţei medicale, inclusiv autorităţi de reglementare din India şi străinătate, oficiali ai Ministerului Comerţului şi Industriei, Ministerului Protecţiei Sociale şi Familiei precum şi Ministerului Afacerilor Externe.
  3. Departamentul de produse farmaceutice intenţionează să instituie şi un Conclav al investitorilor în cadrul acestor evenimente, având ca invitaţi investitori din străinătate. Conclavul preconizat va oferi investitorilor străini prilejul de a intra în firme mixte / JV sau a iniţia şi dezvolta relaţii de colaborare cu firmele indiene din ambele sectoare.
  4. Delegaţilor străini grăzduiţi li se vor oferi, cu titlu gratuit, bilete de avion dus-întors, la clasa economică de la locul rezindenţei până la Bengaluru şi înapoi, cazare la hotel (inclusiv micul dejun, prînzul şi cina) şi două servicii de transfer între hotelul din India şi aeroport conform itinerariului de zbor.
  5. Detaliile de contact ale FICCI pentru clarificări sau informaţii suplimentare sunt prezentate mai jos:

Shri Kamal Bhardwaj, Director adjunct, Federaţia CCI India, Telefon: + 91-11-23487494, Fax: +91-11-23359734,

Mobil: + 91-9899392930, E-mail:kamal.bharwaj@ficci.com

 

 

Descărcați aici: INDIA PHARMA 2017- Brochure

 

 

Sursa:

AMBASADA  INDIEI ÎN ROMÂNIA

46, Blvd. Aviatorilor

Sector-1, Bucharest

Tel – +40-372-1474-30

Website – www.eoiromania.in

E mail – ac@eoiromania.in