Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informații privind publicația INFOCAM Româno-Rusă

A- A A+

Camera de Comerț Bilaterală Româno-Rusă (CCBRR) editează publicația INFOCAM RO-RU, în format electronic, lunară (pentru spațiul CSI în limba rusă ), care se difuzează la toate cele 165 de Camere de Comerț teritoriale din Federația Rusa, asociații profesionale și patronale ruse, la 30 de CCI teritoriale în Ucraina, la Liga Industriașilor și Întreprinzătorilor din Ucraina (organizație care reunește toata industria ucraineană), la CCI teritoriale în Belarus, Kazahstan, Azerbaijan și din alte tări din spațiul ex-sovietic.

În cadrul acestui buletin un loc important îl ocupă secțiunea care publică ofertele de afaceri ale fimelor românești. Pentru mediatizarea ofertei de afaceri a firmei dumneavoastră în spațiul CSI, prin publicarea în buletinul de limba rusa INFOCAM RO-RU, din luna SEPTEMBRIE 2013 este nevoie să completați formularul Profil Companie, în limba rusă, și să îl transmite-ți la CCBRR, în atenția d-nei Tatiana Tihon-secretar general, pe e-mail: sgccirr@gmail.com sau Katerina Ciaus, e-mail: katerina.ciaus@gmail.com – redactor, până la data de 25.09.2013. Se pot transmite și imagini care să însoțească anunțul dvs.

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a face ofertă în rusă CCBRR se va asigura o traducerea la un tarif de 50 lei/1 pagina A4, 2000 caractere pe pagină.

Taxa de publicare a unui anunț este de 300 RON/o apariție în 1 buletin.

Se pot face abonamente pentru publicarea anunțului pentru mai multe luni (3, 6, 12 luni) beneficiind de o reducere de 10% din tariful de 300 RON/1 apariție.

Plata se face către Asociația Camera de Comerț și Industrie Româno-Rusă, CUI 7005714, la BCR – Sucursala Lipscani, cont RO64RNCB0090000509050001.

Publicarea anuntului se va face după primirea formularului Profil Companie și a copiei după dispoziția de plată a taxei mai sus menționate, transmise pe adresa de e-mail: sgccirr@gmail.com sau katerina.ciaus@gmail.com

Formularul de înscriere și informații suplimentare primiți la: tel.: 0727270425, e-mail; sgccirr@gmail.com-persoană de contact d-na Tatiana Tihon – Secretar General.

Related Posts with Thumbnails