Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informare Asociaţia ROSABA delegaţia oamenilor de afaceri din Africa de Sud în perioada 16 – 23 octombrie 2016 la Johannesburg şi Cape Town

A- A A+

Informare Asociaţia ROSABA delegaţia oamenilor de afaceri din Africa de Sud în perioada 16 – 23 octombrie 2016 la Johannesburg şi Cape Town

Asociaţia de Afaceri România – Africa de Sud – ROSABA, în cooperare cu Ambasada Africii de Sud in România, are plăcerea de a vă invită să faceţi parte din delegaţia  oamenilor de afaceri care va avea loc în perioada 16 – 23 octombrie 2016.

Programul delegaţiei va cuprinde vizite la Johannesburg şi Cape Town, prezentări, reuniuni de lucru şi întâlniri business-to-business în următoarele sectoare:

  • Industrie
  • Agricultură
  • Energie
  • IT
  • Proprietăţi imobiliare
  • Investiţii private
  • Transport maritim

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi la info@rosaba.eu.  Aşteptăm cu interes întrebările dumneavoastră privind participarea la acest eveniment.

 

Delegaţia vizează stabilirea unor relaţii de afaceri şi atragerea potenţialilor investitori din Africa de Sud în România, precum şi promovarea oportunităţilor de extindere a  afacerilor din România în Africa de Sud. La acest eveniment sunt aşteptaţi înalţi oficiali din cadrul Departamentului de Comerţ şi Industrie din Africa de Sud, precum şi reprezentanţi ai unor importante entităţi publice sud-africane.

Programul, va cuprinde mese rotunde, întâlniri bilaterale şi sesiuni de colaborare urmărind explorarea oportunităţilor privind viitoare parteneriate, investiţii şi cooperarea între cele două ţări. Nu se percepe taxă de participare pentru reprezentanţii camerelor de comerţ, totuşi, participanţii vor trebui să se implice în cadrul evenimentului prin elaborarea unor materiale specifice, care urmează a fi prezentate omologilor din Africa de Sud, evidenţiind oportunităţile de afaceri oferite de România. Vă rugăm să reţineţi că toate cheltuilelile de călătorie şi de cazare vor fi suportate de către participanţi.

Vă rugăm, de asemenea, să aveţi amabilitatea de a confirma participarea dvs. până la 31 august 2016, specificând numele/funcţia participanţilor şi tema care urmează a fi prezentată. Răspunsurile, precum şi alte întrebări pot fi obţinute/adresate la inforosaba.eu.  Aşteptăm să urăm bun venit tuturor celor interesaţi de acest eveniment şi de dezvoltarea unor relaţii de afaceri fructuoase între România şi Africa de Sud.

Neal Barber

 

Preşedinte ROSABA

 

ES Thenjiwe Mtintso

 

Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Africa de Sud în România

Preşedinte onorific ROSABA

 

 

Sursa:

ROSABA – Asociaţia Oamenilor de Afaceri România – Africa de Sud

Etaj 13, Centrul Tiriac, Soseaua Nordului 24-26, 014104

Bucureşti, România

info@rosaba.eu

 

 

Related Posts with Thumbnails