Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informare CCIR Evenimente internationale mai-octombrie 2015

A- A A+

Informare CCIR Evenimente internationale mai-octombrie 2015

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă aduce la cunoştinţă lista evenimentelor internaţionale, din Europa şi Asia, care vor fi organizate în perioada următoare, precum şi a unor oportunităţi de afaceri, după cum urmează:

EUROPA

Austria

În perioada 20 – 21 mai 2015 va avea loc, la Viena, evenimentul Greet Vienna 2015 – Global Real Estate and Economy Talks, o platformă de networking, expoziţii şi conferinţe dedicate în principal sectorului imobiliar.

Evenimentul se va bucura de prezenţa unei delegaţii de companii din domeniul construcţiilor din Turcia, precum şi de participarea unor dezvoltători imobiliari din Bahrain, Qatar şi Arabia Saudită.

Mai multe informaţii pot fi obţinute la website-ul evenimentului: www.greetvienna.com.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Răzvan Roşu, Şef Biroul Relaţii Externe, DAPAP, tel:0374474360, e-mail: razvan.rosu@ccir.ro

În perioada 06-08 octombrie 2015 va avea loc la Linz evenimentul Austrofoma 2015, expoziţie dedicată silviculturii, exploatării forestiere, prelucrării lemnului şi industriei celulozei şi hârtiei.

Evenimentul cuprinde prezentări de utilaje specifice prelucrării lemnului şi demonstrări practice de utilizare, expoziţii de echipamente de protecţie şi transport de masă lemnoasă şi protecţia pădurilor, ecologizarea spaţiilor de lucru şi management forestier.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, vă rugăm să consultaţi website-ul www.austrofoma.at, persoana de contact din partea organizatorilor fiind dl. Christian Rottensteiner, Camera Agricolă a Landului Austriei Superioare, tel: 0043506902, email: christian.rottensteiner@lk-ooe.at.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Răzvan Roşu, Şef Biroul Relaţii Externe, DAPAP, tel:0374474360, e-mail: razvan.rosu@ccir.ro

Bulgaria

În perioada 18 – 19 iunie 2015, Forumul Economic Bulgar, asociaţie nonguvernamentală bulgară, specializată în evenimente cu caracter economic internaţional va organiza la Kempinski Hotel Sofia, în Bulgaria doua evenimente internaţionale de anvergură: Balkan Trade Bridge 2015 şi Let’s be partners, evenimente, care oferă posibilitatea întâlnirii cu parteneri dornici de cooperare internaţională.

Partenerii principali sunt: Ministerul Economiei, reprezentanţa Comisiei Europene la Sofia, Municipalitatea Sofia, Agenţia Bulgară de Investiţii şi Agenţia de promovare a IMM-urilor.

Principalele teme în dezbatere vor fi: Planul de investiţii Junker – oportunităţi de afaceri în Europa de Sud-est, promovarea Comerţului Exterior în Europa de Sud-est, cooperarea  economică între ţările din Europa de Sud-est şi Masa rotundă a miniştrilor SEECP Economiei în Preşedinţia bulgară a SEECP, oraşe inteligente, experienţe şi proiecte de viitor ale municipalităţilor, soluţii tehnologice, importanţa zonei libere şi industriale, fondurile UE pentru Europa de Sud-est – Cooperarea transnaţională şi creşterea economică sustenabilă.

Companiile interesate se pot adresa Forumului Economic Bulgar pentru înscrieri şi informaţii suplimentare: e-mail: info@biforum.org, web:  http://www.biforum.org/eventpage/85.html.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, DAPAP, tel 0374 474 359, e-mail petru.russu@ccir.ro.

Grecia

În perioada 01-04 Octombrie 2015 va avea loc la hotelul Epihotel Odyisseas, din Katakolo Olympia Antica cea de a doua ediţie a Congresului „Calitatea uleiului de măsline”.

În cadrul acestui eveniment vor participa producători, specialişti în calitatea uleiului de măsline, vânzători, oameni de ştiinţă, laboratoare, universităţi.

Organizatorul evenimentului oferă importatorilor posibilitatea găzduirii, timp de două zile, în perioada 30 septembrie 2015 şi respectiv 01 octombrie 2015.

Evenimentul acţionează ca punct de întâlnire cu producătorii de ulei de măsline, într-o zonă special concepută.

Condiţia de  participare  la cea de-a doua ediţie a Congresului de ,,Calitatea uleiului de măsline,, constă în acceptarea invitaţiei organizatorului şi trimiterea unui text de 100 de cuvinte, în limba engleză, care va cuprinde o descriere a activităţii companiei.

Dacă sunteţi acceptat veţi primi o invitaţie finală pentru a stabili întâlniri în parcursul conferinţei. Durata întâlnirilor nu va depăşi 20 de minute şi trebuie să fie un minim de 4 şi maxim 12 întâlniri.

Textul de o sută de cuvinte poate fi trimis până la data de 30.05.2015 la adresa de e-mail epi_hotel@putlook.com sau vagalos@otenet.gr, persoana de contact: Boritsi Eleni, tel:0030 262142190, Katakolo, Grecia.

Pentru mai multe informaţii, persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, DAPAP, tel:0374 474 358 sau e-mail petru.russu@ccir.ro

Spania

În perioada 17-19 iunie 2015 se va organiza la Gijon, Spania, Congresul Internaţional Minergy 2015, cel mai important eveniment internaţional organizat în Spania pentru sectoarele energiei, mineritului  şi metalurgiei.

Evenimentul acţionează ca punct de întâlnire între autorităţi din domeniu precum şi executivii celor mai importante companii internaţionale din Spania, alte ţări europene şi America latină. Congresul este o platformă de prezentare a celor mai recente dezvoltări industriale din domeniu şi de stabilire de noi parteneriate de afaceri.

Mai multe informaţii  despre Congresul Internaţional Minergy pot fi găsite pe website-ul evenimentului: www.spainminergy.com

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Petru Saca, Consilier, Biroul Relaţii Externe, DAPAP, tel: 0374 474 359 sau e-mail petru.saca@ccir.ro .

ASIA

Vietnam

În perioada 1 – 5 octombrie 2015, va avea loc la Centrul Expoziţional şi de Convenţii Tan Binh (TBECC), Ho Chi Minh City, Vietnam, expoziţia Vietnam Farm Expo 2015 Show.

Evenimentul cu profil agricol adună peste 18.000 de vizitatori anual şi este destinat unor sectoare precum industria maşinăriilor de procesare agricolă, îngrăşăminte, pesticide, produse de medicină veterinară şi horticultură, sisteme de conservare şi refrigerare a produselor, producători şi distribuitori de seminţe de legume şi fructe.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe website-ul: http://vietnamfarmexpo.com/en/ .

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Răzvan Roşu, Şef Birou Relaţii Externe, DAPAP, tel:0374474360, e-mail: razvan.rosu@ccir.ro

China

În perioada 23 – 26 iulie 2015, va avea loc la Centrul Expoziţional Xinjiang, China, a doua ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Produse Alimentare – Drumul Mătăsii.

Evenimentul adună participanţi din aproximativ 50 de ţări, fiind reprezentante peste 1600 de companii cu profil alimentar şi peste 10.000 de vizitatori.

Construcţia standurilor (model standard), transportul intern în China şi cazarea participanţilor sunt oferite de organizatorii chinezi. Organizaţiile care pot aduna companii pentru a participa la expoziţie vor primi 150 euro pentru fiecare companie confirmată să participe.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Răzvan Roşu, Şef Birou Relaţii Externe, DAPAP, tel:0374474360, e-mail: razvan.rosu@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails