Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informare CCIR lista evenimentelor internationale din Europa, Canada si Asia

A- A A+

Informare CCIR lista evenimentelor internationale din Europa, Canada si Asia

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă aduce la cunoştinţă lista evenimentelor internaţionale, din Europa, Canada şi Asia,  care vor fi organizate în perioada următoare, precum şi a unor oportunităţi de afaceri, după cum urmează:

EUROPA

Bulgaria

Societatea de târguri şi expoziţii bulgară IFP Plovdiv A.D. are plăcerea de a vă invita la Ediţia a 71- a, a Târgului Internaţional Tehnic de la Plovdiv, Bulgaria în perioada 28 septembrie- 3 octombrie 2015.

Organizatorii evenimentului vor pregăti 36 de pavilioane pe o suprafaţă de 300.000 m.p, unde sunt aşteptaţi participanţi din 40 de state şi peste 40.000 de vizitatori.

La ediţia din acest an sunt grupate mai multe expoziţii specializate: AQUATECH- management şi tehnologii pentru apă, AUTOTECH – echipamente de autoservire şi transport, ELTECH – echipament electric şi electronic, ENECO- energetică şi ecologie, INFOTECH- tehnologia informaţiei, INTERMIN EXPO- industrie minieră, MACHINE BUILDING – construcţii de maşini, STROZTECH – materiale, maşini şi tehnologii construcţii, CHEMICAL INDUSTRY –  industrie chimică, MOTOR PLOVDIV – salon auto.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.:+40374 474 358, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

Elveţia

Institutul pentru pace şi dialog, IPD are plăcerea de a vă invita la următoarea întâlnire internaţională a programului din vara anului 2015 lângă Zurich, Bern şi Cantonul Luzern, în una din cele mai frumoase locaţii, Cantonul Zug. Programul Evenimentului Academiei Naţionale de vară în probleme de pace, mediere, rezolvarea conflictelor şi dialogul intercultural se va desfăşura  în două perioade , prima perioadă : 07-17 August, 2015 şi va dura 11 zile ; cea de-a doua perioadă  17-27 August, 2015, timp de 11 zile.

Institutul IPD din Elveţia organizează de asemenea un modul de trei luni de formare  în mediere şi rezolvarea conflictelor, care se va desfăşura în Elveţia,  în perioada 17 August- 17 Noiembrie 2015.

IPD oferă câteva tipuri de burse potenţialilor participanţi din diferite ţări ale lumii. Din păcate programul de formare nu poate acoperi cheltuielile de călătorie sau taxa de participare. Pentru mai multe informaţii referitoare la cheltuieli şi aplicaţiile  Dumneavoastră puteţi accesa site-ul: www.ipdinstitute.ch

Persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Saca, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.: + 4374 474 359 sau e-mail petru.saca@ccir.ro

Luxemburg

Camera de comerţ şi industrie a Marelui Ducat de Luxemburg are plăcerea de a vă invita la

cea de-a patra ediţie a târgului şi expoziţiei cu profil economic, GR Business Days, dedicată

IMM-lor şi startup-lor Regiunii Extinse, care va avea loc în Luxemburg în perioada 17-18 iunie 2015.

Toate întreprinderile mici şi mijlocii precum şi startup-urile interesate să dezvolte relaţii de

afaceri in zona numita Marea Regiune sunt invitate să ia parte la acest târg, în cadrul căruia

va avea loc si binecunoscutul eveniment de networking si matchmaking B2Fair.

B2Fair este un eveniment de tip business matchmaking, care face parte din manifestările la

nivel European B2Fair-International Business Cooperation .

Din momentul înscrierii si până la eveniment, firma dumneavoastră alege (prin intermediul

platformei web) partenerii economici, pe care vrea sa îi întâlnească. Altfel spus, participantul

îşi planifică singur, anticipat, cu cine vrea să se întâlnească şi discuţiile, ceea ce maximizează

potenţialul concretizării parteneriatelor directe. B2Fair se desfăşoară anul acesta în cadrul

târgului economic Greater Region Business Days 2015,  însă prin intermediul platformei sus

amintite se elimină riscul din partea firmelor de a participa la un târg economic fără a avea parte de contacte concrete în interesul direct al firmei.

Evenimentul va include expoziţii, conferinţe interactive, mese rotunde, workshop-uri, recepţii, standuri din diferite ţări precum Belgia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Ungaria,

Turcia şi Austria. În plus întâlnirile internaţionale vor primi delegaţii din Senegal, India, China, Slovenia.

Evenimentul, care a avut în 2014, 237 de expoziţii şi 3000 de participanţi oferă vizitatorilor un program variat.

În ceea ce priveşte expozanţii sunt disponibile pachete standard .Petru mai multe informaţii în legătură cu serviciile oferite puteţi accesa website-ul www.gr-businessdazs.com

Persoana de contact din cadrul CCIR este dna Andra Berbece, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.: + 4374 474 357 sau e-mail andra.berbece@ccir.ro

AMERICA

Canada

Conducerea EURIPIDES Network în cooperare cu echipa canadiană EUREKA vă invită să participaţi la  evenimentul Misiunea EURIPIDES în Canada .Evenimentul este dedicat companiilor interesate să cunoască mediul de afaceri canadian, asociaţiile industriale canadiene, întâlniri cu grupuri canadiene din domeniul electronic sau întâlniri cu Consiliul de Cercetare , în perioada 09-12 iunie 2015. Evenimentul se va desfăşura în data de 09 iunie 2015 la Montréal, 10 iunie Ottawa, 11-12 iunie Montréal.

Scopul evenimentului este de a stabili proiecte şi cooperări cu mediul de  afaceri canadian.

Persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.: +40374 474 358, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

ASIA

Turkmenistan

Camera de comerţ şi Industrie a Turkmenistanului va organiza în perioada 04-06.11.2015 prima expoziţie internaţională de Comerţ cu bunuri de larg consum. Evenimentul va avea loc în noul sediul al Camerei de Comerţ şi Industrie a Turkmenistanului, pe Bulevardul Chandybil,  în Ashgabat.

În acest sens organizatorii invită companiile interesate din România să participe cu standuri de prezentare la evenimentul menţionat. Pentru mai multe detalii despre eveniment contactaţi Camera de comerţ şi Industrie a Turkmenistanului, website: www.cci.gov.tm sau compania Meridyen Internaţional Fair Organizational Ltd.

Persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.: + 4374 474 358 sau e-mail petru.russu@ccir.ro

India

Federaţia Camerelor de Comerţ şi Industrie indiene în parteneriat cu Rajastasthan State Industrial Development şi Investment Corporation Ltd. va organiza cea de-a patra ediţie a evenimentului VASTRA, târg de textile internaţional,  în perioada 28-30 septembrie 2015.

Evenimentul se va desfăşura la  Centrul de Conferinţe Jaipur, Locaţia Industrială Sitapura, Jaipur, Rajasthan, India.

Vastra este un eveniment care prezintă oportunităţi de afaceri din domeniul  industriei textile şi care în anul 2014 a avut 225 de expozanţi,  345 de cumpărători străini din 56 de ţări, iar întâlnirile B2B au generat afaceri de 85 de milioane de dolari. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe website-ul : www.vastratex.com.

Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Răzvan Roşu, Şef Birou Relaţii Externe, tel: +4037 4 474 360 sau razvan.rosu@ccir.ro

Uzbekistan

La 29 aprilie 2015, Delegaţia Uniunii Europene la Taşkent a informat organizarea în

Uzbekistan a unei licitaţii pentru achiziţionarea unui număr semnificativ de echipamente medicale cu destinaţie stomatologică.

Persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.: + 4374 474 358 sau e-mail petru.russu@ccir.ro

Thailanda

În Bangkok va avea loc, în perioada 03-04 iunie 2015 evenimentul Modular Construction pentru clădirile comerciale şi rezidenţiale.

Conferinţa permite participanţilor să descopere ideile inovatoare în materie de design şi concepte modulare, strategii, întâlniri cu oameni de afaceri, arhitecţi,manageri de companii.

Pentru mai multe informaţii persoana de contact din cadrul CCIR este dna Andra Berbece, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel: + 4374 474 357 sau e-mail andra.berbece@ccir.ro

Vietnam

În Vietnam va avea loc evenimentul Lifestyle & Interior Decor Trade Mission , eveniment dedicat companiilor europene, în special companiilor mici şi medii interesate de mediul de afaceri din Vietnam, în luna octombrie 2015.

Evenimentul este o oportunitate pentru a cunoaşte parteneri de afaceri din sectorul Lifestyle .Pentru detalii puteţi accesa link-ul:http://evbn.org/wp-content/uploads/2015/02/.

Persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel:+4374 474 358 sau e-mail  petru.russu@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails