Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informare CCIR privind misiune economică în Madrid, Spania în perioada 12-14 martie 2019

A- A A+

Informare CCIR privind misiune economică în Madrid, Spania în perioada 12-14 martie 2019

Camera de Comert si Industrie a României  organizeaza misiune economice la Madrid, Spania în perioada 12-14 martie 2019.

Programul misiunii economice cuprinde participarea la Forumul de Afaceri și Investiții România – Spania, în data de 13 martie 2019, care va fi deschis în prezența  secretarului de stat pentru comerț al Spaniei, doamna Xiana Mendez și al ministrului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat al României, domnul Ștefan-Radu Oprea.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Ambasada României în Spania, Camera de Comerț a Spaniei, Institutul Spaniol de Comerț Exterior și Confederația Spaniolă a Asociațiilor Patronale,

În partea a doua a forumului se vor organiza întâlniri B2B cu companii spaniole, în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile prioritare de interes pentru cooperarea economică bilaterală sunt următoarele: IT&C, industria electronică, prelucrări mecanice, producția de mobilier, sectorul componente auto și industria alimentară.

Având convingerea că acest eveniment va reprezenta o oportunitate reală de promovare pentru compania dumneavoastră și vă va oferi posibilitatea de a intra în dialog direct cu exponenți ai mediului de afaceri spaniol, vă invităm să faceți parte din delegația reprezentativă de oameni de afaceri români.

Pachetul de participare SILVER începe de la 770 Euro+TVA / participant, include zbor clasa economic, 2 nopți cazare hotel 4*, transferuri aeroport.

Pachetul de participare GOLDEN începe de la 1770 Euro +TVA/ participant, include zbor clasa business, 2 nopți cazare la hotel de 5*, transferuri aeroport.

În ambele cazuri, tarifele de participare pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor la data achiziționării pachetelor

În cazul în care rezervarea pentru cazare și biletele de avion se face pe cont propriu, nu există taxă de participarea la Forumul de afaceri, singura solicitare fiind înscrierea prealabilă la CCIR.

Înscrierea dvs. la eveniment prin accesarea link-ului https://docs.google.com/forms/d/1C-asTB_8599dgyJabljKjgz9OPEhhJFk_gPTsDppnms/edit  și completarea Formularului de participare, până cel târziu la data de  05.03.2019.

Pentru detalii vă rugăm să o contactaţi pe dna. Diana Popescu, consilier  Birou Relații Bilaterale, la tel: 0374 474 360, mobil: 0728 060 684 sau e-mail diana.popescu@ccir.ro

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails