Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informare CCIR privind Proiectul Ready2GO Oportunitate pentru internaționalizarea companiilor

A- A A+

Informare CCIR  privind Proiectul Ready2GO Oportunitate pentru internaționalizarea companiilor 

Camera de Comert si Industrie a României vă aduce la cunoștință de oportunitatea oferită de Comisia Europeană și Agenția Europeană pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii prin intermediul proiectului pilot ”Ready2GO”.

Ready2GO este un program inovativ prin intermediul căruia întreprinderile mici și mijlocii (IMM) selectate beneficiază de instrumentele necesare care le poate facilita succesul în străinătate.  Acest proiect are scopul de a sprijini internaționalizarea IMM-urilor pe piețele a cinci state țintă, respectiv în Canada, Statele Unite ale Americii, Chile, Camerun și India.

Participanții selectați vor beneficia de mai multe avantaje. Astfel, vor avea oportunitatea de a explora piețele străine, de a participa la două instruiri profesionale, care se vor desfășura în 5 hub-uri culturale diferite din Europa, precum și de a participa la două evenimente de networking în statele țintă.

Participarea la aceste activități este gratuită. Reprezentanții companiilor trebuie să își acopere cheltuielile de deplasare, însă este prevăzută o rambursare parțială pentru aceste costuri.

Descărcați aici: invitația pentru companii Invitatie Companii

Înregistrarea la eveniment se poate face accesând următorul link https://www.b2match.eu/ready2go. Termenul limită pentru transmiterea formularului de înregistrare este 14.04.2017.

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails