Informare lansare in consultare publica Ghidul Solicitantului Formarea personalului implicat în implementarea programelor de sănătate


Informare lansare in consultare publica Ghidul Solicitantului Formarea personalului implicat in implementarea programelor de sănătate

Camera de Comert si Industrie a României va informeaza in legatura cu lansarea in consultare publica a ghidului solicitantului aferent CPP “Formarea personalului implicat in implementarea programelor prioritare de sanatate”.

Precizam faptul ca Directia Generala Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a publicat spre consultare publica Ghidul Solicitantului – Conditii Specifice aferent cererii de propuneri de proiecte program­­­­­ului mai sus mentionat.

Obiectivul specific urmarit in cadrul acestei prioritati de investitii vizeaza “Imbunatatirea nivelului de competente al profesionistilor din sectorul medical”.

Ghidul solicitantului supus consultarii publice poate fi accesat la urmatorul link:

http://www.fonduri-structurale.ro/Document_Files/Stiri/00017402/xirfk_Ghid.Ap4.pdf

Asteptam solicitarile dvs. de clarificari, observatii sau sugestii de completarea a Ghidului Solicitantului la adresele de e-mail: consultare.pocu@fonduri-ue.ro si dapap@ccir.ro pana la data de 26 noiembrie 2015.

Sursa:

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

Camera de Comert si Industrie a României

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro