Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informarea Camera de Comert si Industrie a României privind întâlnirea de lucru pe tema învățământului profesional în sistem dual

A- A A+

Informarea Camerei de Comerț și Industrie a României privind întâlnirea de lucru pe tema învățământului profesional în sistem dual

Camera de Comert si Industrie a României vă informeaza cu privire la întâlnirea de lucru pe tema învățământului profesional în sistem dual care va avea loc în data de 1 septembrie 2016, orele 10,00, Anfiteatrul Albastru, CCIR Business Center, bulevardul Octavian Goga nr. 2,sector 3, București.

Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCȘ) și Centru Național de Dezvoltare a Învățămîntului Profesional și Tehnic propun opțiuni noi de formare a elevilor, prin introducerea elementelor de sistem dual în furnizarea pregătirii profesionale a elevilor.

La această întâlnire vor participa reprezentanți ai: autorităților publice, Sistemului Cameral din România, Ambasadei Austriei în România, Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), UGIR, precum și repreyentanți ai societăților comerciale.

In cadrul intalnirii vor fi discutate și agreate calificările profesionale  și unitățile de învățământ care vor intra în acest program.

Descărcați aici agenda întâlnirii de lucru: Agenda intalnire de lucru

 

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails