Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României cu privire la Forumul de Afaceri Bilateral România – Slovacia

A- A A+

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României cu privire la Forumul de Afaceri Bilateral România – Slovacia

Camera de Comerţ şi Industrie a României vă informează cu privire la organizarea, de catre CCIR in colaborare cu Slovac Investment and Trade Development Agency si Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, a unui Forum de Afaceri Bilateral Romania – Slovacia, in marja vizitei la Bucuresti a Presedintelui Republicii Slovace, E.S. Andrej Kiska, in data de 11 octombrie 2016, incepand cu ora 08.15.

Lista preliminara a companiilor slovace participante indica urmatoarele domenii de interes: constructii, agricultura, IT, industrie, energie, servicii si aparatura medicala. Va vom transmite lista finala imediat ce va fi primita de la partea slovaca.

Descărcați aici: invitatia adresa companiilor, invitatie-forum-de-afaceri-romania-slocavia-marti-11-octombrie-la-ccir-business-center formularul de inregistrare registration-form-formular-de-inregistrare si program provizoriu program-provizoriu.

 

Inscrierile se fac direct la CCIR, la doamna Elena Basescu, persoana desemnata din cadrul CCIR, tel. 03744744360 sau emal: elena.basescu@ccir.ro , specificand numele, prenumele, compania si functia, iar termenul pentru inscrieri este 05 octombrie 2016.

 

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56

alina.morait@ccir.ro
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails