Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitația Camerei de Comerţ şi Industrie a României la dezbaterea publică cu tema ,,Împreună împotriva risipei alimentare, împreuna împotriva sărăciei”

A- A A+

Invitația Camerei de Comerţ şi Industrie a României la dezbaterea publică cu tema ,,Împreună împotriva risipei alimentare, împreuna împotriva sărăciei”

 

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă informa cu privire la organizarea unei dezbateri publice cu tema ,,Impreuna impotriva risipei alimentare, impreuna impotriva saraciei”, in parteneriat cu Asociatia pentru Colectarea si Distributia Alimentelor.

Evenimentul va avea loc in data de 03 noiembre 2016, in intervalul orar 10.00 – 14.00, la CCIR Business Center, Amfiteatrul Al. I. Cuza.

Descărcatí aici:  formularul de participare formular-de-participare-cu-titlu-gratuitt-1 si invitatia pentru companiile interesate de a participa la acest eveniment invitatie-companii.

Pentru orice informatii suplimentare, persoana de contact din cadrul CCIR este dna. Rodica Virtopeanu, Sef Birou Organizare Evenimente, tel. 0374.474.411, e-mail rodica.virtopeanu@ccir.ro

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59, Fax: 021 319 01 56

alina.morait@ccir.ro
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails